Асиметрична відповідь України лютуючому російському Гітлеру

3 березня 2022, 09:28оновлено 30 березня 2022, 16:38
Рахунок полонених вже йде на сотні, і, якщо так буде продовжуватися, то скоро російська армія вторгнення просто перебіжить на нашу сторону.
Чим далі розгортається це вторгнення, тим більше видно, що Росія абсолютно не готувалася і традиційно все робила на авось
Російська армія готова перекупитися і перейти на бік України

Українська армія відбила Макарів. Того ж дня вранці нам здалася ціла колона під Києвом, але, де це сталося, не скажу з очевидних причин. Взагалі, чим далі розгортається це вторгнення, тим більше видно, що Росія абсолютно не готувалася і традиційно все робила "на авось".

Тому зараз в українській глибинці йде полювання на рязанських дроф. Рахунок полонених вже йде на сотні, і, якщо так буде продовжуватися, то скоро російська армія вторгнення просто перебіжить на нашу сторону. Тому що українці, якщо не вбивають одразу, то пропонують булочку з теплим чаєм. А деякі бізнесмени вже пропонують просто давати і бабло, щоб вони тупо переходили на нашу сторону.

Друзі, я думаю, що з потоків цих механізованих орд Україна спокійно може створити Російську Визвольну Армію і відправити її назад звільняти Росію і Білорусь.

відео дня

читайте такожБез Mastercard, Apple, зарубіжних авто і гугл-карт: у Росії настає нове "казкове" життя

Треба звернутися до наших західних партнерів, щоб вони просто дали фонд в пару мільярдів доларів, а ми б викупили ці 100 тисяч, що залишилися. Російський Гітлер тому і лютує, що добре розуміє: в чистому полі його армія вже не здатна здолати ЗСУ. Тому всю злобу видавлює на цивільних і бомбить Харків, Київ та інші міста. Однак цим він тільки погіршує ситуацію.

Я не виключаю, що Путін хоче, щоб українці озвіріли настільки, що почали різати рязанських дітей, яких він шле в наш чорнозем. І тоді це змусить озвіріти російську армію, як це сталося в Чечні. Цей покидьок завжди використовує найпохмуріші сторони людської душі.

Але ми не повинні вестися на його шизоїдні пориви. Нам потрібно звільнити Україну. Це раз. У всій повноті її кордонів на 1991 рік.

читайте такожБожевільний корабель

Нам потрібно встановити демократичний режим у Білорусі і створити з нею геополітичний союз. Це буде найкраща гарантія того, що з півночі на нас більше ніхто не нападе. Це два.

Три. Україні потрібно, щоб нацистський режим Путіна був повалений руками самих росіян. Це відкриє величезні можливості для сильної України. І для реалізації цієї мети нам потрібна російська визвольна армія. Яка вже готова перекупитися. Давайте їх купимо. Це спрацює!

Російські солдати, переходьте на бік України. Вас чекає теплий чай, борщ, грошова винагорода і навіть європейське громадянство.

Давайте відповідати асиметрично. І ми, звичайно ж, переможемо.

Юрій Романенко, керівник політичних програм Українського інституту майбутнього

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти