Атака Росії захлинається на Донбасі: чому Путіну буде нічим хвалитися 9 травня

22 квітня 2022, 15:06
Провести "Безсмертний полк" в Маріуполі на 9 травня - це і є реальна і досяжна мета Кремля в короткостроковій перспективі.
Танка
Путіну не вдасться побороти ЗСУ на Донбасі / Колаж Фото УНІАН

За приблизними підрахунками групи військових експертів Conflict intelligence team, українське угруповання військ на Донбасі налічує близько 45 тисяч осіб.

Російська-приблизно така ж за чисельністю. Якщо додати армійські корпуси " "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " і "ЛНР", то виходить близько 60 тисяч. Тобто ні про яку перевагу 3:1, і тим більше 5:1, необхідного для ефективного наступу, мови не йде.

Враховуючи ешелоновану оборону і укріпрайони, які створювалися там ЗСУ 8 останніх років, оточити і тим більше знищити угруповання ЗСУ російським окупантам до 9 травня, як сподівається Путін, нереально.

відео дня

Від слова зовсім.

Та й найближчими місяцями теж, враховуючи значне збільшення поставок важкого озброєння в Україну від західних партнерів, а також величезні мобілізаційні ресурси України.

Саме з нестачею сил противника і пов'язане рішення Путіна відмовитися від штурму "Азовсталі" в Маріуполі.

читайте такожБитва за Маріуполь-чому Путін відмовився від штурму заводу АзовстальКрім того, за даними Conflict intelligence team, від 20 до 40% тих, хто вже встиг повоювати в Україні при спробі штурму Києва і були передислоковані в прикордонні з Донецькою, Харківською та Луганською областями регіони, відмовляються повертатися воювати в Україну.

Тому що життя дорожче.

Загалом, провести "Безсмертний полк" в Маріуполі на 9 травня - це і є реальна і досяжна мета Кремля в короткостроковій перспективі.

Бидло схаває черговий "млинець" з "інформаційної лопати" Кремля і не подавиться.

Зап'є "глодом" і буде щасливий.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти