Баланс сил поступово змінюється на нашу користь

10 вересня 2022, 20:08
Ворог все ще переважає нас кількісно практично в усіх видах зброї. Але тенденція на нашу користь.
Баланс сил поступово змінюється на нашу користь
В цілому все йде в українському векторі / ua.depositphotos.com

Коротко про ситуацію стратегічно. Те, що відбувається на Харківщині - успіх, який ще треба буде закріпити. Але виглядає все оптимістично. Це перший акт, який ще треба буде закріпити. Те, що відбувається на півдні - типова боротьба триває і там до очевидного розвитку подій ще далеко.

Ворог все ще переважає нас кількісно в практично в усіх видах зброї. Але тенденція на нашу користь. За 6,5 місяців росіяни так і не змошли подолати гіперцентралізацію управлінняч військами. Все реально вирішується з Москви. Це формує низьку якість управлінських рішень та кволий механізм виконання цих рішень. Як наслідок - росіяни не змогли на належному рівні використати чисельну перевагу та перевагу в ініціативі.

відео дня

Так, навіть взяття Херсону та інших міст - це не такий великий успіх на фоні наявної в них на старті переваги.

Зараз ми можемо обережно казати, що є обережні передумови до поступової зміни балансу сил на нашу користь. Саме так, обережно казати про передумови. Баланс все ще не на нашу користь. Росіяни не зламані, їх фронт не зазнав краху. Хоча в стані збудження і ейфорії дехто про це говорить. Вони все ще дуже небезпечні.

Підготовка до важкої зими та довгої війни все ще актуальна. Нам треба ще більше зброї та грошей. Ми точно можемо очікувати збільшення кількості терористичних атак. Тому будьте обережні з великими скупченнями людей, особливо на відкритих майданчиках. В цілому все йде в українському векторі. Але треба бути дуже обережним, обачним і спокійним. І пам’ятати, яку ціну ми платимо за кожен успіх.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти