Бандитська розводка Путіна-Орбана: на що намагаються змусити Україну

10 липня 2024, 06:10
827
Орбан, вдаючи, що він за негайний мир, намагається залякати європейців, мовляв, не підете Путіну на поступки, не погодитеся на його умови.
Путін, Орбан і Зеленський
Путін зустрівся з Орбаном / Колаж Главред, фото скріншот із відео, Офіс президента

Бандитська розводка Путіна-Орбана.

Атака на мирних жителів України, включно з варварським ударом по найбільшій дитячій лікарні, була свідомим політичним ходом Путіна. Кремль разом зі своїми агентами і доброзичливцями розігрує трагіфарс, мета якого примусити Україну до капітуляції. Орбан у цій постановці грає роль доброго слідчого, а Путін - злого.

Орбан, вдаючи, що він за негайний мир, намагається залякати європейців, мовляв, не підете Путіну на поступки, не погодитеся на його умови - буде ще гірше, ще більше крові. Справді, не встиг Орбан сказати в інтерв'ю Bild - "І повірте мені, наступні два-три місяці будуть набагато жорстокішими, ніж ми думаємо", - як Путін влаштував українським містам криваву баню. Далі Орбан почне скиглити: "Дивіться, я ж попереджав, треба йти Путіну на поступки".

відео дня

Ніякий мир ні Путіну, ні його угорському клеврету, багато років пов'язаному з російською мафією (Семеном Могилевичем та ін.), не потрібен. Їм потрібна капітуляція України. Для цього вони й імітують "мирний процес", частина якого - вбивства мирних жителів українських міст. Таким чином вони намагаються змусити Україну піти шляхом самоздачі, а Захід - зрадити її інтереси.

Усі, хто говорить зараз про якісь неминучі поступки заради міфічної угоди з Путіним, підіграють йому. Варто тільки зробити хоч найменшу поступку бандитам, і вони будуть нагинати тебе все нижче і нижче.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти