Байден відкрито кинув виклик Путіну

20 лютого 2023, 13:33
Цей візит Байдена до Києва виявився сильнішим, ніж візит Пелосі на Тайвань, який так принизив Китай.
Байден у Києві, зустріч із Зеленським
Байден відкрито кинув виклик Путіну, вважає Небоженко / president.gov.ua

Візит Байдена до Києва - мужній крок.

1. Американці випередили агресивний виступ президента Росії Путіна і лицемірно-миротворчий виступ президента Китаю Сі Цзіньпіна, які вирішили зіграти із Заходом у гру "поганого і хорошого поліцейського". Тепер комусь із них доведеться міняти свою гру – Путіну або Сі.

2. Напередодні "доленосного" виступу Путіна, з приводу річниці російської агресії проти України, США підняли геополітичні ставки на найвищий рівень, недосяжний для путінської Росії і чітко визначили остаточну "червону лінію": Україна в зоні впливу та стратегічної безпеки оновленого колективного Заходу, заснованого на євроатлантичних цінностях США і Європи.

відео дня

3. Президент США Байден відкрито кинув виклик Путіну напередодні його виступу і довів рішучість Америки допомагати і захищати Україну.

4. Президент США показав, що він реально не боїться російських загроз бомбардувань столиці України. Цей візит Байдена до Києва виявився сильнішим, ніж візит Пелосі на Тайвань, який так принизив Китай. Тепер прийшла черга терпіти приниження на весь світ Путіну, який завтра в своєму виступі робитиме вигляд, що нічого страшного не сталося.

5. Раптовий приїзд американського президента Байдена в Україну - це мужній і сміливий крок. Адже ще жоден американський президент не приїжджав до Європи підтримати своїх союзників під час війни.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти