Бєлгород тепер може спати спокійно

18 березня 2024, 19:10
Хочете почути від Путіна незабаром щось на кшталт "У нас під Козинкою тільки санітарні втрати!".
Бєлгород тепер може спати спокійно
Бєлгород / колаж: Главред, фото: 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада, росЗМІ

Бєлгород може спати спокійно... у підвалах.

Події останніх днів чітко свідчать про те, що операції РДК і ЛСР у 2023-му були розігрівом і пробою пера, про що, в принципі, я і говорив тоді в інтерв'ю. Зараз же процеси, що відбуваються в прикордонній зоні (ПЗ), вказують на те, що ці формування зі складу небайдужих і розсудливих громадян Росії створюють у ПЗ сіру зону (СЗ).

Нагадаю, що рік тому нас із вами розчулювали соплі різних там російських, так званих, воєнкорів, які нарікали, що українці висаджують на лівий берег Херсонської області ДРГ, і з цим нічого і ніхто не може вдіяти. Ці висадки з часом призвели до того, що на лівому березі Херсонщини виникла СЗ. А через якийсь час, СЗ забарвилася в колір плацдармів, одним з найбільш відомих з яких є плацдарм у Кринках.

відео дня

Власне, а що ми спостерігаємо сьогодні в прикордонні з Росією? Ви абсолютно праві - створення СЗ. Для чого? Для того щоб вона перетворилася з часом на плацдарм. І, зауважу, що одні тільки Кринки, маленьке село, але створюють такий тиск на лівому березі, що вся група військ "Дніпро" стагнує, а Путін неодноразово переконує плебс, що у кринках у РВВ тільки санітарні втрати і взагалі, кринки давно під контролем армії росії!

Хочете почути від Путіна незабаром щось на кшталт "У нас під Козинкою тільки санітарні втрати!", "Наші війська повністю зачистили Грайворон!"? Почуєте.

Мене найбільше поки що цікавить інше питання, а наскільки глибоко ця СЗ може простягатися територією Росії?

Від Журавльовки до Бєлгорода - 30 км, а сам Бєлгород, поки що, не під силу російським добровольцям, які воюють на боці світла. Не вистачає ресурсу. Але, всьому свій час. Перш ніж взятися за сам Бєлгород, слід створити умови. А створення умов, СЗ і плацдармів - це час. А тому, поки Білгород може спати спокійно. Але в підвалах. Або в Рязані. І це найкращий варіант - всі бєлгородці в Рязань! Усі в Рязань!

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти