Безпілотники у Москві: помста нашим сусідам, які заважають спати, має бути інша

30 травня 2023, 09:47оновлено 30 травня 2023, 10:49
Яка найкраща відповідь на теракти в Києві? На полі бою. Не в російських містах, а саме на полі бою.
беспилотник над Москвой
Помста нашим сусідам, які заважають спати, має бути інша, вважає Фурса / фото: скріншот з відео

Безпілотник у Москві?

Добре, але не ефективно. Особливо у порівнянні із атаками на Київ.

Це не ефективна помста. На жаль, наших ресурсів не вистачить, щоб не давати спати всій Москві кілька ночей поспіль. Прикро, але це факт. А один-два безпілотники ні на що не вплинуть. Кияни не дадуть збрехати.

відео дня

І тому помста нашим сусідам, які заважають спати, має бути інша. Гібридна помста. Як у морі. Де Україна не може йти лоб в лоб, крейсер на крейсер. Але може топити російські кораблі. І можемо вдарити так, як зробили це над Кремлем - для приниження Путіна. Для посилення розмов про те, що цар голий. Але не копіювати за росіянами їх атаки.

Яка найкраща відповідь на теракти в Києві? На полі бою. Не в російських містах, а саме на полі бою. На фронті. І відповідь там потенційно може спровокувати в тому числі хаос в російських містах. Вони потім самі з цим впораються краще. Треба просто їх на це спровокувати. І ніщо не впорається краще, ніж російська поразка на фронті.

У нас обмежені ресурси. І тому ми не можемо собі дозволяти емоційні відповіді. Ми маємо бути злі, сконцентровані і раціональні. Ми не можемо йти на прямий обмін ударами як боксери, один із яких має слабку щелепу. І противник його може провокувати на це. Провокувати на емоції.

А безпілотник над Москвою - це про емоції. На жаль.

Але, якби ми обирали, кого з російських військових злочинців покарати саме зараз, то це мала б бути Набіуліна. Це був би найефективніший крок. Бо саме вона робить для фронту і успіхів у війні найбільше. Жоден російський генерал чи спецслужбовець не зрівняється з нею. Вона - це стійкість російської системи. Вона ключ до шафи, де смерть кощєєва. Вона - розум цього зомбі-монстра, який намагається затягнути нас із собою у могилу.

Хто такий Сергій Фурса

Сергій Володимирович Фурса — український інвестиційний банкір, фінансовий експерт, публіцист, радіо- і телеведучий.
Народився в Києві. Навчався на економічному профілі Політехнічного ліцею НТУУ КПІ протягом 1996—1999 рр. У 2002 році закінчив Інститут прикладного системного аналізу НТУУ КПІ за спеціалізацією "Системний аналіз фінансового ринку".Також у 2006 закінчив Міжнародний університет фінансів.

Професійна кар'єра:

Аналітик, керівник відділу аналізу та галузевих досліджень — Укрсиббанк, 2005—2008;

Старший науковий співробітник з кредитів з фіксованим доходом — Renaissance Capital, 2008;

Старший аналітик — Astrum Investment Management, 2008—2011;

Спеціаліст відділу продажів боргових інструментів, заступник директора з питань торгівлі цінними паперами — Dragon Capital, з 2011.

А ще вона розуміє, що коїть. Вона живе в реальному світі, а не вірить у всесвітні змови, біолабораторії і рептілоїдів, які п'ють шампанське на вершині вулкана в Єллоустоуні. Вона якраз добре відрізняє, де добро і де зло. І свідомо підтримує зло. Робить його сильним. І тому вона винна набагато більше, ніж міські божевільні аля Дугіни.

Вони кошмарять нас і хочуть, щоб ми психували і нервували. Вони забирають сон, щоб забрати наш розум. Вони концентровано б'ють по мирному місту і робили емоційні кроки. Чи хочемо ми робити росіянам такі подарунки?

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти