Безсильна лють Путіна: чому Росія приречена на поразку

4 березня 2022, 09:53оновлено 30 березня 2022, 16:39
Росія стягнула в Україну все, що могло їздити, ходити, плавати, літати та стріляти – все вдарило по нам у перший тиждень війни. Ми вистояли.
Ми повторюємо подвиг Фінляндії у зимовій війні
ВСУ переходить у наступ, наша авіація та Байрактари лускають ворога / YouTube

Україна – одна з найбільших за територією країн у Європі. Тут проживає 35-40 мільйонів населення. Близько 2 мільйонів громадян взяли до рук зброю і захищають свою країну від фашистів.

Україну підтримує весь цивілізований світ. Я не буду говорити вам про обсяги реальної військової, фінансової та дипломатичної підтримки з боку НАТО та ЄС – воно вам не треба, і по цьому треба писати цілу дисертацію. Але не розганяйте паніку, що Захід нічого не робить. Робить, і дуже багато робить. І поки ми самі справляємося, ми збільшуємо свою цінність, престиж та репутацію кожного українця та країни в цілому.

Під ворогом горить земля. Він тут окупант, у якого немає безпечного тилу, логістики, лояльності населення, їжі, палива, боєприпасів. Всі б'ють ворога, всі не сплять ночами, всі допомагають один одному. Солідарність нації допомогла нам вистояти у найскладніший час віроломного нападу.

відео дня

читайте такожРосійська економіка – вже труп: чому колапс РФ неминучий

Росія стягнула в Україну всі свої найбільш дієздатні військові частини. Все, що могло їздити, ходити, плавати, літати та стріляти – все вдарило по нам у перший тиждень війни. Ми вистояли.

Росія завезла сюди 150 тисяч армії, із якої вже 10 тисяч вбито та поранено. Психологічний поріг для Росії – 30 тисяч трупів. Ще залишилося небагато. Рештки деморалізовані, втомлені і мають слабкий бойовий дух. Українські дороги завалені розбитою технікою ворога, мости зірвані, все пристріляно, кожне місто – це Сталінград.

Тому Росія не зможе нічого захопити, лише знищити та вбити цивільних.

Росія запускає мобілізацію. Втім, це їй не допоможе переломити хід кампанії. Всі найбільш боєздатні частини розбиті і виснажені. Розбита вся техніка, а стара техніка з консервації не витримає такі марші. Васьки і Ваньки з Росії будуть здаватися в полон, тому що у них немає мотивації воювати. Їм страшно тут здохнути. Бо ми – сильніші.

читайте такожБез Mastercard, Apple, зарубіжних авто і гугл-карт: у Росії настає нове "казкове" життя

Ми воюємо 8 років, у нас крута армія. У нас новітнє озброєння, ми контролюємо повітря, у нас повно летального озброєння. Ми їм дали в морду, і дві чеченські кампанії – це курорт для російської армії, у порівняні з Україною. Росіян ще ніхто так не бив, як ми. І Путін ніколи не отримував такого сорому і приниження, як зараз від українців. Тому у Путіна така озлобленість на Україну, і тому він руйнує нашу територію.

Війна стала позиційною, і нам це вигідно. Щодня Росія буде ставати слабшою, а ми – сильнішими.

З цієї причини ми не поспішаємо вести переговори, бо відчуваємо нашу силу і стратегічну ініціативу. Ворог нічого по суті не контролює – лише дороги і частково Херсон. Тут читайте повідомлення Генштабу, там є вся інформація.

читайте такожЩо стоїть на перешкоді планів Путіна щодо відновлення російської імперії неволі

Росія нам за все заплатить і все компенсує. Ми відбудуємо нові міста та інфраструктуру за рахунок російських репарацій. Міжнародний кримінальний трибунал у Гаазі буде судити Путіна і його двійників, гебельса Соловйова і всіх прихвостнів за геноцид українського народу. Нова влада Росії поверне вкрадені території. Ми побудуємо нову країну і будемо в європейській сім'ї. І нас у всьому світі будуть поважати, як націю, яка дала в морду Росії і розбила найкращу армію в світі, з якої тепер всі сміються – яких бомжів сюди звезли з усієї Росії.

Зараз у Росію йдуть похоронки. Наші психологічні війська дзвонять в Росію, хакери ламають інформаційні системи, починається фінансова паніка, рубль стає фантиком. Російські олігархи плачуть, вони втрачають бабло, їхні яхти та вілли конфіскують для України.

Ми повторюємо подвиг Фінляндії у зимовій війні. Ми воюємо за збереження нашої Держави.

Давид же переміг Голіафа? Правда?

І ми переможемо. Бо за нами правда, і ми на своїй землі.

Потерпіть ще трохи.

Наша армія переходить в наступ, наша авіація та Байрактари лускають ворога.

Так, ворог нищить наші міста. Але ми побудуємо нові міста. Рветься пуповина, що пов’язувала нас із совком. Старі підприємства, стара інфраструктура, старий житловий фонд... Ми побудуємо все нове. Але це буде після перемоги. Не в території сила, а сила – в людях.

Тож спокійно друзі. Скоро будемо проводити парад перемоги в Києві, пити і гуляти!

Анатолій Октисюк, політичний експерт аналітичного центру Democracy House

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти