Без цього кроку ми не виграємо війну

8 січня 2023, 06:20
Для нас зараз найважливіше не зупинитися на верхній Лаврі. Один з ключових запитів суспільства - не допустити, щоб проросійські сили пересиділи ці часи.
Без цього кроку ми не виграємо війну
Для нас зараз найважливіше не зупинитися на верхній Лаврі, вважає Денисенко / коллаж фото УНИАН

Ви знаєте, як відповіли росіяни на відновлення богослужінь в Лаврі украінською церквою?

Ви не повірите: пророцтвами старця Зосими (того самого, що навчав Януковича і махав йому рукою з гроба). Пророцтво полягає в тому, що через півроку після того, як Лавра стане українською, "народи воз‘єднаються".

Цей брєд не будемо навіть обговорювати. Важливіше інше: росіяни просто безсилі не просто щось зробити, а й навіть запропонувати. Вони розгублені. І просто утираються, гнівно махаючи кулаками.

відео дня

Для нас зараз найважливіше не зупинитися на верхній Лаврі. Один з ключових запитів суспільства - не допустити, щоб проросійські сили пересиділи ці часи і потім воскресли, як фенікси.

Лавра - це лише один їз тисячі кроків на цьому шляху. І, як виявилося, захищати цю Лавру нікому. Чому? Та тому, що Лавра - це корупційний організм, який жив виключно на корупції для найбагатших (ти крадеш, молишся і платиш за псевдопрощення).

Власне нерішучість багатьох пов‘язана саме з цією псевдорелігійною основою російського православ‘я. Зробити рішучий крок тут - це поставити під загрозу звичний ритм життя: вкрав - помолився - заплатив. Не розкаявся, а саме заплатив. Але без цього кроку ми не виграємо війну.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти