Без ядерної крапки у війні проти України Путіну не обійтися

20 квітня 2022, 15:17
Росії не взяти Україну. Все, що їй залишиться – це зрівняти з землею те, що не підкориться, після чого здохнути самій.
Є два варіанти подій - або оркам вдасться захопити Донбас, або війна прийме затяжний характер
Путіну потрібна перемога: мінімум – до Великодня, максимум – до 9 травня / Фото Олександра Єрмоченка

На тлі присвоєння Путіним почесного звання "гвардійська" 64-й окремій мотострілецькій бригаді, яка влаштувала різанину в Бучі, розгляд Держдепом США можливості присвоїти Росії звання "спонсор тероризму" виглядає логічно. Як ще назвати цих "гвардійців", які ґвалтують жінок і дітей, які вбивають мирних жителів і залишають після себе міни-пастки? І як назвати їхнього верховного ватажка, який нагороджує медальками маніяків і вбивць? Втім, йому вже немає сенсу турбуватися про свій імідж, як і росіянам, що вічно запитують "а нас за що?". Добре погуляли по буфету, налакалися кровушки по саму верхівку.

Борис Джонсон попередив: у разі застосування Росією зброї масового ураження – хімічної або ядерної – Великобританія залишає за собою право завдати удару у відповідь по "Zіганутій" території. "Непричемыши" вже верещать: "Не можна вбивати всіх підряд! Не ми не ухвалюємо рішення про бомбардування України!" – і продовжують ходити на роботу та оплачувати податками війну, яка вступила у фазу нового загострення.

Путіну потрібна перемога: мінімум – до Великодня, максимум – до 9 травня. Він давно схиблений на Дні побєдобісся.

відео дня

читайте такожОрки проти "Старлінка": чому Україна виграє бій за Донбас

Експерти припускають два варіанти подій: або оркам вдасться захопити Донбас, або війна набуде затяжного характеру – як то кажуть – на виснаження. Захід постачатиме Україні зброю для відбиття російських атак, а окупанти продовжать перетворювати українські міста на руїни. Безумовно, мутація надводного крейсера "Москва" в підводний вразила агресора. Ця парочка "Нептунів" обнулила борзість усього Чорноморського флоту.

Сподіваючись на середній варіант "затяжної війни", Захід відганяє від себе думку, що взяття Донбасу не вирішує для Путіна головного нацистського завдання: деукраїнізації України – як би дико це не звучало. Донбас стане ще однією "чорною дірою", куди буде засмоктувати залишки путіноміки, що розвалюється. А для вирішення питання води в Крим потрібно брати Дніпро. От і виходить, що ніякі Дири з Лугандою Путіна не задовольнять.

Зеленський вже заявив, що не віддасть путло-оркам ні п'яді української землі. Значить, битва за Донбас буде масштабною і відчайдушною. У агресора мотивації – нуль, у ЗСУ – з надлишком. І єдиний варіант, що дозволяє Путіну покарати цілу націю – віддати наказ про застосування ядерної зброї.

читайте такожСтрашне пророцтво для Росії збувається: коли тіло РФ розповзеться по швах

І миролюбне цокання лавровськими копитами треба трактувати з точністю до навпаки. Якщо Лавров мекає про те, що Москва "не збирається змінювати режим у Києві", значить, саме такі плани і виношуються в бункері; якщо фиркає про те, що "на цій стадії розглядається опція звичайних озброєнь", значить, час готуватися до ядерної атаки. Польоти над Калугою бомбардувальників Ту-160, здатних нести на своїх бортах бомби з ядерними боєголовками, потрібно розглядати як тренувальні. Тому що без "ядерної крапки" у справі "деукраїнізації" України Путіну не обійтися.

От оголосять зараз Штати печеру "спонсором тероризму" – і привіт. Це ж прямий шлях до тотального ембарго! І де фашистським дикунам накажете харчуватися? Кому втюхувати свої нафтогазові принади? Макрон вовчим нюхом чує розворот політичних вітрів і вже обіцяє виборцям швидке позбавлення від російських вуглеводнів.

А якщо лишньохромосомних поженуть звідусіль, залишається тільки один вихід: помста за поняттями пацанського підворіття. Планета – не трамвай: зіпсував повітря – з підніжки не зійдеш. Тож ядерний сморід доведеться нюхати всім людством, як оплату за вирощування фашистського монстра.

Ну, не вийшов у нього бліцкриг: армія виявилася розкраденою. От очолював би її Навальний – тоді інша справа, він би ні копійки стирити б не дозволив, і дійшла б "незламна" до самого Парижу. Але легендарний борець-отруєний у в'язниці, і корупція перемагає по всіх фронтах настільки переконливо, що щуру в бункері хвіст затиснуло. Довелося генералу Бесєді зуби вибити, а Славіку Суркову язика пасатижами защемити, ностальгуючи за "лихими 90-ми".

Глава Центробанку Набіулліна демонструє чудеса вербальної еквілібристики, щоб уникнути словосполучення "нам капець". Але навіть ці слова все одно малюють образ всепоглинаючої дупи.

Якщо Собянін заговорив про 200 тисяч "освобожденцев", яким мерія запропонує упорядковувати паркові зони – значить, веселе безробіття вже виступає з-за рогу. Враховуючи рівень інфляції і неминучі скачки цін на все підряд, можна прогнозувати початок масового сказу росіян уже в найближчим часом.

читайте такожЯк Україна зруйнувала план Путіна зі створення нового СРСР і сплутала Росії всі карти

А поки що істерить Медведєв, витріщаючи очі-підстаканники в бік Євросоюзу і зловісним писком віщуючи "зніженій" Європі про "кінець стабільності". Але дефолт уже намалювався на горизонті і насунувся з усією неминучістю, погрожуючи обісрати травневий карнавал Ziганутих. От тоді, впершись у останній глухий кут зі своїми дідами на палицях, їм і залишиться благословити щурячого паханчика на "останній махач".

І, поки системні личинки, закинуті на Захід із метою майбутнього перезавантаження, роблять ліберальні оченята, Путін із задоволенням шарахне по них зброєю відплати з класичною приповідкою "не діставайся ж ти нікому".

читайте такожПутін планує дійти до Тернополя та Луцька: чому війна в Україні не закінчиться 9 травня

Можна, звичайно, продовжувати молитися на шарфик і табакерку та міфічного князя Юсупова, що угамував Распутіна. Але, схоже, в бункер бунтівного бідолаху не пускають: так і топчеться біля входу, зігуючи для маскування, але вже роздумуючи про суїцид. Кажуть, що колишній віце-президент "Газпромбанку" Владислав Аваєв уже вдало суїциднувся, попередньо застреливши дружину і доньку. Чи не він – той самий таємний Юсупов? А, може, екс-глава СЗР Трубніков, що склав копита в кобзонарії? Тепер і не дізнаєшся. Як не дізнаєшся, чи розчинилися в кислоті путінського гніву Шойгу з Герасимовим або досі креслять карти майбутніх перемог?

І лише тіктокер Кадиров скаче пустотливою свинею по купинах, прикидаючись неприборканим кабаном, та кухар Пригожин готує свіжий фарш для масового прожарювання на Донбасі.

Але оркам не взяти Україну. Все, що їм залишиться – це зрівняти з землею те, що не підкориться. Після чого – здохнути самим. Під блатнячок і Zіг-хайлюшки розлітаючись усіма кінцівками по кущах фашистського раю.

Олександр Сотник, головний редактор незалежного суспільно-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист, для Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти