Безбідна старість Меркель у Газпромі

17 липня 2021, 19:32
Вже зрозуміло, чого слід очікувати після запуску Північного потоку: росіяни почнуть знову звинувачувати Україну у крадіжках газу.
Безбідна старість Меркель у Газпромі
Ангела Меркель / УНИАН

Меркель підписала чергову декларацію з Байденом. І заявила, що Північний потік - це не заміна транзиту газу через Україну. І якщо Росія щось там буде зменшувати, то вони в Німеччині рішуче відреагують...

Ну всі ж ми розуміємо, як воно буде після запуску Північного потоку. Перед початком опалювального сезону Росія заявить, що буде чітко виконувати усі зобов'язання по всім контарактам. Вони не якісь там... Вони за законність і силу права. Але якось трапиться, що після запуску "потоку" тиск газу в трубі, яка йде через Україну, почне падати. Миттєво по російському ТБ підуть сюжети "Украина снова ворует газ". Україна буде казати, що це Росія зменшила тиск. Буде возити послів ЄС на кордон. Показувати труби і .т.д. Росія все буде заперечувати.

читайте такожБайден і Меркель провели зустріч у Білому домі: про що домовилися сторони щодо УкраїниНа найближчій прес-конференції Путін скаже щось типу такого: "Ну мы же не можем заставить власти в Киеве не воровать? Вы их поставили - вы и заставляйте (сміх у залі та оплески)".

відео дня

Далі Росія запропонує тимчасово, до "нормалізації ситуації в Україні" перевести український транзит на інші напрямки. Як думаєте, як довго будуть чинити опір у ЄС?

І так, наші європейські друзі будуть розказувати, що для європейської перспективи Україні не вистачає реформ. І для повернення транзиту на газ треба теж більше реформ та "прозорості".

А Меркель уже це буде не цікаво. Вона займе якесь місце у російській компанії і зароблятиме на безбідну старість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти