Бліцкриг в Україні обернувся для Путіна тим же, що і для Гітлера

26 лютого 2022, 10:25оновлено 26 лютого 2022, 13:36
РФ оголосила війну не тільки Україні, але і всьому світу. І найголовніше - світ побачив слабкість Росії.
Володимир Путін
Путін програв / УНІАН

3-й день війни РФ проти України. Підтримка України по всьому світу наростає. Немає жодного народу, жодної країни, який би підтримав агресію РФ. Але всі підтримують Україну.

Показовою є Грузія, де влада підтримала напад РФ на Україну, а народ вийшов з наймасштабнішими акціями протесту на вулицю.

Чекаємо аналогічного в Білорусі, через територію якої здійснюється спроба захоплення Києва. Білоруси, заблокуйте російські війська на своїй території. Не дайте їм вчинити ще один злочин.

відео дня

S&P знизило кредитний рейтинг Росії до "сміттєвого". "Сміття" і РФ тепер тотожні поняття.

Дуже схоже, що почалася Перша кібервійна. Це ще не світова кібервійна, але її предтеча.

Раніше колишній кандидат у президенти США Хілларі Клінтон закликала американців почати кібервійну проти Росії. Стежимо за результатами.

Злив бази співробітників Міністерство оборони РФ - непогано, але мало для серйозної шкоди ворогу.

Список західних санкцій проти РФ розширюється. Удав стискає жертву.

читайте такожАрифметика смерті: чому Росія зустріла пекло в УкраїніЗбої в російській банківській системі, обмеження по картах Visa & Mastercard, відключення від SWIFT – все це вже лежить на столі. Фінансовий хаос в РФ неминучий. І Центральний Банк його не зупинить.

Західні компанії масово відмовляють у поставках продукції в РФ - від звичайних автомобілів до високих технологій. Технологічний хаос в РФ неминучий. І Ростех його не зупинить.

Персональні санкції проти Путіна, Лаврова, Шойгу і десятків інших чиновників наносять швидше політичний удар. Вони ж боролися за повагу, за рукостискання. Але зловили рукожопість.

Навіть "вірний друг Росії" - Китай і той почав вводити санкції проти російських товарів. Китайці мудро виграють від ослаблення РФ.

З РФ припиняють співпрацювати не тільки бізнес, а й політичні та спортивні організації

Ізоляція РФ по всіх фронтах-ОЕСР, Рада Європи,...

РФ оголосила війну не тільки Україні, але і всьому світу. І найголовніше - світ побачив слабкість Росії.

Завдяки запеклому опору ЗС України агресору, готовності простих українців захищати кожну хату, кожну родину, світ побачив, що король-то голий.

Армія РФ ще не деморалізована, але близька до цього. Їх тупо підставили і кинули на смерть заради амбіцій одного кремлівського недоросля. Це початок кінця путінського режиму. Відлік почався.

Вже зараз світу варто подумати, як не допустити потрапляння ядерної та хімічної зброї, якою напхана РФ, в погані руки.

І дуже важливо, щоб російські агресори не підірвали Чорнобильську АЕС, що підніме градус російського тероризму на небачену до цього висоту. Спеціально створених атомних вибухів у Європі ще не було.

А тепер про мир.

Український президент оголосив про готовність провести переговори з президентом РФ. І це вірне рішення, так як немає нічого ціннішого за людське життя.

читайте такожЗатягування війни на тиждень стане смертю режиму ПутінаЗверніть увагу, скільки російських військових взято в полон, хоча їх могли б просто вбивати прямо на місці. Українці не хочуть вбивати і роблять це тільки з крайньої необхідності.

РФ тут же швидко погодилася почати переговори в Мінську. Але як можна проводити переговори в країні, в якій господарюють російські спецслужби і танки?

Ні, Білорусія як нейтральна країна більше не розглядається. Можливі варіанти - Варшава, Будапешт та інші європейські міста. Чекаємо тепер, що відповість Кремль.

Якщо вони всерйоз налаштовані зупинити вбивства і знищення мирної інфраструктури України, їм має бути все одно, в якому європейському місті пройдуть переговори.

Сам же хід і підсумки переговорів будуть залежати від масштабів військового та економічного збитку, який встигнуть і можуть встигнути завдати Росії ЗС України і західні санкції.

У РФ ще був шанс вийти сухою з води - до вторгнення в Україну. Але зараз такого шансу немає. Тепер доведеться щось здавати. Бліцкриг обернувся для Путіна тим же, що і для Гітлера.

Для Путіна тепер буде важливо зберегти свою владу, так як поразка обнуляє всі його досягнення в очах навіть найвідданіших росіян. А від любові до ненависті, як кажуть, один крок.

Тому переговори йтимуть важко. І РФ вже попередила, що сам факт початку переговорів не зупинить їх агресію.

Тому збройний опір ЗС і громадян України російським загарбникам залишається пріоритетом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти