БНР може стати першою в списку "територіальних втрат" Росії

22 травня 2023, 15:53
Як ціль вона дуже зручна, особливо зараз, коли нею керує несамовитий персонаж.
Бєлгород
У Бєлгороді відбуваються цікаві події / фото: t.me/legionoffreedom

Загадкові події відбуваються в Білгородській області. Так, там атакують і палять російські КПП, але стрілянина істотно "густіша" і інтенсивніша, ніж буває при локальних диверсійних проривах. По білгородчині весело і галантно катаються танки з синьо-жовтими прапорами.

Вони не таранять цивільні машини, не калічать паркани і взагалі традиційного "танкового свинства" не влаштовують. Місцеві селищні адміністрації поводяться "здивовано", але тупо, подекуди палять комп'ютери з сільськими "секретами". Розгубленість абсолютна.

відео дня

Незалежно від того, чи є події цього ранку простою зухвалістю, розвідкою боєм або частиною глобального плану - те, що відбувається абсолютно природно і закономірно. Якщо Росія силою, терором і підлістю "створила" в Україні свої "ДНР" (террористическая организация. - ред.) і ЛНР, то і Україна має повне право перетворити кілька російських регіонів на свої маріонеткові республіки. А чому ні? Це просте "алаверди".

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський і український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної Думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна в останні роки. З листопада 2015 р. - ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, з січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровські середи" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за Указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за видатні заслуги перед країною.

"Бєлгородська Народна Республіка" цілком може стати першою в списку "територіальних втрат" Росії. Як ціль вона дуже зручна, особливо зараз, коли нею керує несамовитий персонаж, який всерйоз зводить "засічні вали за зразком XII століття". Все закономірно. "Око за око, протез за протез".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти