Бої на Донбасі досягли апогею: як Білорусь ставить палиці в колеса ЗСУ

27 травня 2022, 15:28
Завдання у противника просте - створити відчуття нападу з усіх боків, і, тим самим, запобігти перекиданню наших військ на Донбас.
Лукашенко
Лукашенко / сайт Президента РБ

Напередодні почалися чергові навчання Збройних сил Республіки Білорусь (ЗС РБ) на полігоні Брестський, біля нашого кордону.

Лукашенко також наказав перекинути додаткові сили і створити нове оперативне командування ЗС РБ на українському напрямку.

Вчора ж в окупований Мелітополь прибув ешелон із застарілими радянськими танками Т-62, які зняли з баз тривалого зберігання, і які можна використовувати, хіба що, як рухливі вогневі точки в обороні.

відео дня

Що пов'язує ці події?

Головне - у Росії не вистачає сил для наступу на Донбасі. Бої досягли свого апогею, але чаша терезів може схилитися в будь-яку сторону... Тому російське командування заздалегідь призначило на цей час навчання своїм маріонеткам в Білорусі, і заздалегідь ж зняло з консервації старі танки, і демонстративно відправило їх на війну. При цьому постійно розганяються чутки про загрозу нового наступу орків на Київ, на Одесу, на Кривий Ріг і Запоріжжя.

Завдання у противника просте - створити відчуття нападу з усіх боків, і, тим самим, запобігти перекиданню наших військ на Донбас.

Що слід робити?

читайте такожВірний піхотинець Путіна, або як Лукашенко намагається відбілити злочини Росії в УкраїніСміливо переміщати війська куди нам треба. Вусатий не наважиться відкрито воювати. Але якщо, навіть, йому накажуть, перехід армією РБ білорусько-українського кордону призведе до дестабілізації режиму диктатора, і Кремль буде змушений вводити свої війська в Білорусь, знімаючи їх з інших (українських) напрямків.

І так, і так нам вигідно. Треба просто не боятися, і робити сміливі кроки, яких від нас не чекає ворог.

Юрій Касьянов, генеральний директор компанії A. Drones, військовослужбовець ЗСУ, блогер

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти