Велика російська ІПСО про "новий масштабний наступ в 2023 році"

20 грудня 2022, 06:51
Станом на зараз Росія не має можливостей для проведення нового широкого наступу.
Велика російська ІПСО про 'новий масштабний наступ в 2023 році'
Вирішуватися все буде на полі бою / 93-тя ОМБр Холодний Яр

В американців є дуже класна фраза fake it untill you make it - прикидайся поки не зробиш це правдою. Здається на фоні своїх поразок та ускладнень на фронті - росіяни будуть переходити до реалізації американського принципу.

Отже нас чекає велике російське ІПСО (інформаційна психологічна спецоперація) під назвою "Новий масштабний наступ в 2023 році". Це ІПСО виконує дуже багато цілей. По-перше, переконати всіх, що без переговорів і поступок війна не закінчиться. Путін буде йти до кінця. Ціль змусити Захід визнати, що росія має хоч щось отримати в цій війні, інакше вона не закінчиться. По-друге, ще більше тримати в напрузі українське суспільство і армію. Це має бити по нашій економіці і спробах встати на ноги. По-третє, це мобілізує віру росіян в те, що невдачі цього року будуть компенсовані в наступному. В стилі, що і Радянський Союз спочатку програвав фашистам, але потім гнав їх до Берліна.

відео дня

З метою реалізації цього ІПСО будуть робитися різні кроки. По-перше, активізація міжнародної політики по лінії СНД, Китай, Африка і Близький Схід. Мета - пошук ресурсів і залученості, показуючи Заходу, що росія ще має звідки брати допомогу для продовження війни. Буде активно розігруватись карта Білорусі, щоб відволікати наші війська і додатково лякати Європу. Буде розігруватись загроза ядерного удару. При чому хвилями - активізація і спад. По-друге, буде робитися чимало внутрішніх кроків, головний з яких - підготовка до загальної мобілізації. Цей процес вже триває активно, і ви можете побачити в опитуванні ІКАР, що 58% вже не проти загальної мобілізації. Ця карта особливо буде лякати нас і Захід.

Насправді, станом на зараз росія не має можливостей для проведення нового широкого наступу. Особисто я сумніваюсь, що вона буде мати. Про який наступ можна вести мову, коли закінчуються артилерійські боєприпаси вже, коли треба знімати Т-62 і інший металобрухт, коли довелося брати в Ірану мопеди, щоб атакувати нашу енергоінфраструктуру. Зрештою, для початку їм би взяти Бахмут, щоб розмовляти про новий похід на Київ. Тому великою мірою - це все буде просто ІПСО.

Я б хотів вас запокоїти і сказати - будьте спокійні, це всього лише ІПСО. Але, на жаль, не можу. Тому, що fake it провокує make it. Вони можуть зупинитись на Донбасі, перекинути війська в Білорусь і знову поперти на Київ. Я б так і зробив на їхньому місці, коли ціль - переговори. Звісно, що це буде самогубство для них, але для нас - це трагедія.

Тому єдине, що я вам можу сказати - не читайте "советських російських газет" найближчі місяці. Щоб ви не читали, чи не чули - не сприймайте це як факт. Єдине, що всі мають пам’ятати: перемога у війні вирішується на полі бою. Ми це довели в цьому році, доведемо і в наступному.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти