Маячня Путіна перед недожурналістом Карлсоном

10 лютого 2024, 09:40
У цій маячні немає нічого нового. Але цього разу у якомусь форматі такі перемовини можуть колись відбуватися.
Путін і Карлсон
Путін і Карлсон / Колаж Главред, фото скрін з відео

Маячня Путіна перед недожурналістом Карлсоном – це стартові позиції Путіна на перемовини з Трампом. Це нейтралітет України, визначення окупованих територій за росією і якісь там умовні закони про денацифікацію. Торг, по деяких позиціях, втім, можливий. Після цього путін, мнучись, натякає, що відчепиться від НАТО.

У цій маячні немає нічого нового. Але цього разу у якомусь форматі такі перемовини можуть колись відбуватися. Не лише у кремлі переконані, що після повернення Трампа у Білий дім той може спробувати укласти якусь сумнівну геополітичну угоду. Тому у кремлі вже зараз публічно через громадянина США передають у Вашингтон свої стурбованості, вимоги, комплекси та образи.

Чи повернеться Трамп у Білий дім і чи піде він на принизливий мир з росією – це ще далеко не з’ясовані питання.

відео дня

Але Україні вже варто розширити дипломатичні інструменти – працювати адресно з обома партіями і конкретними сенаторами, розширити контакти між українськими політиками й експертами та американським політикумом, системно виходити на американські телеканали та соціальні мережі.

Інакше значну частину інформації про війну в Україні американці дізнаватимуться через такі от "інтерв’ю" з чортом.

Хто такий Сергій Таран

Таран Сергій Вікторович (12 грудня 1969, Київ) — український політолог, син політика Віктора Тарана (Терена) та брат політолога Віктора Тарана, член політичної партії "Європейська Солідарність". Депутат Київської міської ради.
Закінчив з червоним дипломом Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом "журналістика" (1993 р.), а також з відзнакою — магістратуру Амстердамського університету за фахом "суспільні науки" (1998 р.).
З 1993 по 1996 рр. працював в українських виданнях "Молодь України", "Розбудова державі", аналітичному тижневику УНІАН.
Співзасновник Інституту масової інформації (1995 р.), — експертної організації, яка опікується захистом свободи слова в Україні, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти