Буча в російських містах навесні 23-го

7 вересня 2022, 19:17
Через пів року, на початку весни, багатотисячний натовп кримінальників, що скуштували на війні крові, які звикли вбивати, рвоне в Росію.
Російські військові
На початку весни багатотисячний натовп кримінальників повернеться до Росії, каже Ейдман / Reuters, Радіо Свобода

Холодна весна 23-го?

Пам'ятаєте фільм "Холодне літо 53-го"?

Того літа випущені за беріївською амністією кримінальники жорстоко тероризували радянських обивателів. Так ось, все це може здатися дитячою історією в порівнянні з тим, що очікує на Росію вже найближчої весни.

відео дня

За повідомленнями правозахисників, на війну в Україну за піврічними контрактами планується відправити десятки тисяч зеків. Набір вже йде повним ходом.

Кримінальник Пригожин особисто їздить по зонах й агітує інших кримінальників йти на війну. Беруть всіх. Нещодавно прогриміла історія про те, як Путін нагородив посмертно вбивцю п'яти осіб, які загинули на українській війні, якому залишалося сидіти ще років десять.

Вбивць, грабіжників, гвалтівників, маніяків-садистів за особистим наказом божевільного диктатора незаконно випускають з в'язниць, видають зброю і відправляють вбивати українців.

Згідно з чинним російським законодавством, це особливо небезпечний злочин, а всі, хто бере в ньому участь: від керівників ФСВП і конкретних колоній, до Пригожина і його божевільного шефа - злочинці.

Кримінальників посилають на війну на пів року, після чого їх повинен помилувати президент. Навряд чи їх обдурять і відправлять сидіти далі, в цьому випадку інші зеки більше воювати не підуть, а Путіну потрібне гарматне м'ясо.

Звичайно, багатьох з них українці утилізують на місці. Але в будь-якому випадку через пів року, на початку весни, багатотисячний натовп кримінальників, які скуштували на війні крові, які звикли вбивати, рвоне в Росію. З медальками на грудях, чистими паспортами і вкраденою на війні зброєю, вони гордо вийдуть на вулиці російських міст.

Як же тут не пощипати жирних "тилових щурів", які "зі шмарами по шинках гуляли, поки ми кров проливали". А до колишніх зеків охоче приєднаються багато інших "добровольців", у яких тоді ж закінчаться піврічні контракти. Уявляю, яку вони в російських містах Бучу влаштують.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти