Майбутнє Росії: розпад чи консервація?

15 березня 2024, 09:13
Звісно, нас би більше влаштував варіант, який би передбачав розпад Росії на кілька країн.
Майбутнє Росії: розпад чи консервація?
Авторитарна Росія повернеться в Україну через 10-20 років / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Єдиного бачення майбутньої Росії немає. Є дві точки зору.

Одна точка зору, радикальна, полягає в тому, що з Російською Федерацією потрібно зробити те саме, що зробили з Радянським Союзом, тобто має відбутися її контрольований розпад із контролем за нерозповсюдженням ядерної зброї.

Друга точка зору – протилежна: нехай там у Росії залишається якийсь авторитарний режим, бо вона не може без нього. Там завжди були царі, генеральні секретарі, і росіяни не можуть без Сталіна чи Путіна. Тому нехай у Росії буде щось схоже на Путіна, але з яким можна домовлятися, бо такий буде тримати країну у підкоренні, і ядерна та інша зброя масового знищення не розповзеться.

відео дня

Єдиної позиції щодо Росії ні в світі, ні в США немає.

Звісно, нас би більше влаштував варіант, який би передбачав розпад Росії на кілька країн, необов’язково демократичних, бо тоді вони будуть змушені з’ясовувати між собою економічні, територіальні та інші стосунки, і в них не буде часу нападати на Україну.

А от варіант, який передбачає збереження в Росії авторитарного режиму, є гарантією того, що через 10-20 років усе обов’язково повториться. Авторитарний режим у Росії – це гарантія агресії проти України.

Існування України заперечує існування Росії, тому російський авторитарний режим обов’язково буде намагатися знищити нашу країну. Як зараз, так і в майбутньому.

Олександр Кочетков, спеціально для Главреда

Хто такий Олександр Кочетков

Олександр Кочетков – аналітик, політтехнолог, іміджмейкер. У минулому інженер-конструктор КБ "Південне" і заступник керівника пресслужби президента України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти