Майбутнє Росії – руїни: чому відтепер росіяни не мають права мати державу

3 квітня 2022, 18:27
Кожен, хто має паспорт РФ, своїми податками сплатив і погодив розв'язання війни проти України і вбивства тисяч мирних українців.
Всі громадяни Росії несуть відповідальність за дії РФ в Україні
Європейці, які будуть будь-що купувати у Росії, після розстрілів у Бучі, Ірпені та інших містах вважатимуться причетними до масових вбивств українців / Фото Reuters

Будь-яка тварюка в Європі, яка скаже, що потрібно що-небудь купувати в Росії – газ, вугілля, нафту, ліс, що завгодно – відтепер повинна беззастережно вважатися особою, причетною до масових вбивств цивільних в Україні.

Дивіться, товариші з Європи, німці і французи, угорці і ще чорт знає хто – ось ваша ціна. Немає виправдання майбутнім закупівлям будь-чого. Ви будете фінансувати масових вбивць і серійних маніяків, фашистів і нелюдів, які знищили тисячі українців. Тисячі жертв. Безліч.

Майбутнє України полягає ще й у зачистці кожної європейської країни від політиків і лобістів, які дозволяють собі й сьогодні виправдовувати Росію, виправдовувати передачу їй грошей.

відео дня

Ми повинні виявити кожного і позбавити влади, обмежити свободу тих, хто буде дозволяти собі після всього, що сталося в Україні, виправдовувати політику будь-яких відносин із Росією.

Кожного.

Якщо це не закінчити, дозволити продовжувати, орки повернуться. Неважливо – з китайцями або без, терактами або війною, вони повернуться, щоб продовжувати знищувати нас, щоб знищувати вільний світ. І якщо ми не зробимо цього зараз, масштаб трагедії ще збільшиться.

Не пробачимо і не забудемо.

Нічого і ніколи.

читайте такожРосійські Кати в Україні: традиція Катинського розстрілу жива і триває у вірних синах Росії

Однак при цьому чергова російська ліберальна тварюка на прізвище латиніна вилізла в публічний простір із вимогою скасувати дискримінацію російських громадян в європейських країнах. Почала міркувати про те, що виїхали з її країни кращі люди і до них потрібно скасувати санкції. Згадує Крим, як частину свого простору. Придумала якесь електронне резидентство.

Ці виродки не заспокояться, ще й мають нахабство тиснути на європейські країни з якимись вимогами. Після тисяч вбивств цивільних в Україні. Після тисяч жертв! Тисяч зруйнованих будинків! Шкіл і лікарень!

Не сумніваюся – лобісти РФ в європейських країнах стоять за цим. Десятки політичних тварюк, що пиляли гроші разом із Кремлем, зараз судомно шукають способи протистояти Україні. Нав'язати суспільству думку, що не всі громадяни Росії несуть відповідальність за дії РФ в Україні.

читайте такожОперація Немезида: як своєю звірячою злобою Росія створила в особі України страшного ворога

Ми не дозволимо. І не дамо себе втягнути в цю дискусію. І ті, хто публічно в європейських країнах підтримає відділення хороших росіян від поганих – стануть ворогами України і будуть нести відповідальність нарівні з росіянами.

Я розповім, як діяти тим росіянам, хто хоче зняти з себе відповідальність за дії своєї фашистської держави.

Кожен росіянин своїми податками сплатив і погодив розв'язання агресивної війни проти України і вбивства тисяч мирних людей в Україні. Дітей, матерів, людей похилого віку, цивільних і військових. Кожен носій паспорта РФ несе за це повну юридичну відповідальність. Це перше.

читайте такожГітлер позаздрив би: який експеримент Росія проводить над українцями

Друге – як уникнути цієї відповідальності. Виїхати з Росії в будь-яку іншу країну світу, крім України, тут вам робити нічого багато років. У країні прибуття публічно покаятися за свою причетність до громадянства РФ, подати документи на статус біженця і політпритулок, позбавити себе громадянства, публічно знищивши свій паспорт громадянина РФ, після чого жити на соціальне забезпечення і терпіти всі тяготи нульової лінії. Гроші, рахунки в банках – це ваші репарації Україні в рахунок погашення вашої відповідальності перед Україною за все, що зробила ваша країна. Краще вам публічно і добровільно відректися від них і заявити про те, що європейські держави зобов'язані так вчинити по відношенню до кожного громадянина Росії.

І заткніться міркувати про майбутнє Росії. Майбутнє Росії – руїни, немає такої держави. І ви не маєте права її мати. Такі як ви дозволили державі стати такою. Точка.

Микола Фельдман, журналіст

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти