Майбутнього у Росії немає і її чекає розпад

29 квітня 2022, 15:18
Росією досі править КДБ, але вже в смичці з мафіозними структурами. Вже 105 років в країні перебуває при владі кримінальний режим.
Росія, Прапор
Хвороба в Росії сильно запущена і вилікувати її буде непросто / Reuters

Проблема Росії сьогодні полягає в тому, що після 1991 року не був проведений процес з декомунізації, не були дані Історичні оцінки злочинам комунізму.

Вся історія нинішньої Росії починається з більшовицького перевороту в жовтні 1917. Росією досі править КДБ, але вже в смичці з мафіозними структурами. Вже 105 років в країні перебуває при владі кримінальний режим.

І ця негативна селекція накладає відбиток на нас усіх. Чого можна очікувати, коли кращі люди країни були знищені або під час Громадянської війни, або в таборах, в той час, як наглядачі і виконавці виходили на перший план?

відео дня

Сьогодні ми багато в чому спостерігаємо результати цієї негативної селекції і нашої грубої історичною помилкою стало те, що ми не змогли підвести риску під злочинним минулим і з ним розрахуватися. Досі на Красній площі знаходиться могильник. Мумія засновника злочинної держави як і раніше лежить в центрі нашої країни. Це символ, який показує, що ми досі заручники злочинного минулого.

На мій погляд, досить очевидно, що майбутнє Росії пов'язане, - якщо у неї є майбутнє, - тільки з повною відмовою від імперської свідомості, яка формувалася протягом століть. Цей вірус повинен бути нещадно винищений. Майбутня Росія повинна будуватися за зовсім іншими принципами, швидше за все конфедеративними. Ніякого Імперського побудови більше бути не повинно. Зрозуміло, повинні бути звільнені всі території, - не тільки українські, а і Придністров'я, і Грузинські території.

Що ж стосується населення Росії, то можна говорити про генетичну спадковість, яку не викорінити, але я вважаю, що все залежить від зовнішніх обставин. Показовий приклад Кореї. Країна, в якій жили одні й ті ж люди, була розділена на дві рівні частини. Сьогодні Північна її частина - це один великий ГУЛАГ, один з найбільш звірячих і жахливих режимів у світі, а на півдні побудована процвітаюча демократія, одна з найрозвиненіших економік. І все це зробили одні й ті ж люди.

читайте такожВедмедику вирвали зуби: як бункерний фюрер перекреслив майбутнє РосіїХвороба в Росії сильно запущена і вилікувати її буде непросто. Це означає, що будуть потрібні кардинальні заходи для того, щоб країна повернулася на дорогу цивілізації, мені здається, що такий шанс ще є. Але я не виключаю, що майбутнього у Росії немає і її чекає розпад, адже як ми знаємо, крах диктаторів часто призводить до краху всієї імперії. І очевидно, що потрясіння, пов'язані з крахом путінської диктатури, неминуче, на мій погляд, і вже в доступній для огляду історичній перспективі можуть привести до того, що Росія почне видозмінюватися географічно.

Станеться це чи ні, залежить від того, як скоро вдасться позбутися Путіна, що в свою чергу залежить від результату битви на полях України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти