Бумеранг війни повертається до Москви

30 травня 2023, 19:20
Наліт на Москву для росіян - "акт державного терору". А щоденні нальоти на Київ - щось на зразок авіаційного шоу.
Безпілотник від Ані Лорак
Бумеранг війни повертається до Москви, каже Ейдман / Фото Shot

Судячи з соціальних мереж, москвичі, в основному, діляться на агресивних і смирних.

Агресивні обурюються: "як посміли?". Смирні запитують: "А нас за що?" і просять начальство навести порядок в бомбосховищах.

Російські вірнопіддані вважають, що їхнє святе право хоч щодня бомбити Україну. Але українцям тим же відповідати не можна, це обурливо і злочинно.

відео дня

Наліт на Москву для росіян - "акт державного терору". А щоденні нальоти на Київ - щось на зразок авіаційного шоу.

Це типова логіка колонізаторів. Російська влада сприймає Україну як бунтівну колонію, а українців як непокірних зулусів, яких треба батогом загнати на плантації.

Колонізаторам можна вбивати зулусів тисячами, але хіба мають право зулуси обстрілювати Лондон?

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Лейпцига, Німеччина.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

У Кремлі, мабуть, забули, що епоха колоніалізму закінчилася, і їм протистоїть сучасна європейська країна, яка користується підтримкою більшої частини цивілізованого світу.

Отже, російські воєнні злочини не залишаться безкарними. Це не просто дрони прилетіли в Москву, а перші ластівки майбутнього відплати.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти