Бункерного тирана обвели навколо пальця

1 травня 2022, 13:18оновлено 4 травня 2022, 12:38
Господар кремлівської табуретки за визначенням не може бути винен у провалі війни в Україні. Тому в істеблішменті РФ активно розвивається пошук винних.
Путина
Володимир Путін залишився вірним самому собі / Reuters

Наприкінці 80-х років в тусовці Московського офісного планктону з'явилася Нова висхідна зірочка - Владік Сурков. Десять років зірочка Суркова блукала в світі піару і комунікацій грошових навколодержавних і олігархічних корпорацій. Поки до кінця 1999 року Славочка не обійняв посаду заступника керівника Адміністрації президента Єльцина.

У 2000-му році Сурков не залишав стін кремлівських коридорів і займався креативом партійних проектів "Родина", "Единство" і т.д. з березня 2004 року Сурков обійняв посаду заступника глави Адміністрації президента Путіна і курував питання внутрішньої політики, федеральних і міжнаціональних відносин. Ось тут таланти Славіка розкрилися в повному обсязі. На думку Михайла Ходорковського, Сурков "виключно обдарований піарник" і "дуже талановитий креативник", якому за талант можна пробачити все або майже все (Сурков працював у Ходорковського в Менатепі з середини 90-х).

Славочка, будучи непоганим психологом, точно прорахував психологію Путіна. Примітивний мозок чекіста став легким надбанням креативного піарника. Тоді стали з'являтися перші глави концепції "повернемо Росії кордони СРСР". Перу Суркова належить горезвісна промова Путіна в Мюнхені 2007 року. А далі все пішло як по писаних нотах. У 2008 році Грузія. У 2014 - "Українська весна", Крим і Донбас в Україні. Сурков креативно підійшов до розвитку концепції "русского мира" класика шовінізму Дугіна. Владик вивів концепцію Дугіна на прикладні практичні рейки. Путін у своєму раднику Суркові душі не чаяв. Він став для бункерного пацієнта самим довіреним мешканцем Кремля.

відео дня

Симбіоз креативних талантів і безкорислива любов до великих грошей дозволили Суркову зробити блискучу государеву кар'єру. Заіржавілий, що покрився цвіллю і павутиною Дугін-загинався в аскезі фанатика "русского мира", коли на допомогу прийшов креативний естет Сурков, який вивчив досконально кремлівський маркетинг. Славік легко втюхував проекти гігантських бюджетів, в які моментально закохувався Путін. Високо креативна людина і естет, який створив такі грубо примітивні огранювання як "наши"," Единая Россия" тощо - подобався Путіну з рівнем естетики семирічного хлопчика і з освітою чекіста. Президент Путін був просто захоплений творчістю Суркова і за кожну його казку щедро насипав з казенної скрині скільки завгодно душі військового і політичного фантаста-казкаря. А завгодно Суркова душі було... неміряно багато.

Путіну кортіло все почати з України. Він жив підкоренням нашої країни і процес набув патологічного характеру нав'язливих маячливих ідей. Тому Сурков швидко зметикував, що після Грузії є сенс зайнятися Україною. Політичні апетитні казки і фантастику про Україну Славік строчив швидко, але щоб освоїти (розікрасти) планований бюджет в $10 млрд необхідні були компаньйони.

Тоді і утворилася могутня трійця з розводу Путіна на бабки. Сурков ідеолог, генерал ФСБ Сергій Беседа розробник планування і виконавець спецоперацій на території України, царський кум Віктор Медведчук координатор-розпорядник грошей по території України. Вступивши у змову, з господарем Кремля особливо наближена трійця стала грати в класичні наперстки. Сурков крутить їх на верстаті, а Беседа і Медведчук грали роль зазивал. Агентурна робота вимагала самовіддачі і ретельності. Тому запланували і розписали на величезну Україну широку густу мережу підпілля п'ятої колони (для надійності), що існувала віртуально тільки на папері. Де створено було по регіонах 100 організацій - писали 1000. Хто і як перевірить? Країна велика - роботи багато, заходи, Друкована продукція, просвітницька агіт-література, кадрове вербування активної агентури тощо і добрий цар надував їм у мішки гроші пульверизаторами скільки треба.

читайте такожЧому путінські злодії гризуться з путінськими пропагандистамиОстанні томи казок і фантастичних оповідань Суркова "про Україну" при читанні викликали у царя оргазм. Він закривав очі і представляв написане в реальному житті. А там... все в квітах і великих караваях з сіллю. Хохли в шароварах прихилили коліно і вручають Путіну ключ від Києва. На Хрещатику вся техніка готова до параду і народ хором кричить" Путін прийди"," спасибі батько рідний за все", цілуючи при цьому на колінах царські руки. Пора (!)- подумав Цар. І Сурков, і Беседа, і кум Медведчук - пишуть і кажуть, що все готово. Хлопці славно попрацювали - радів Путін, як дитина. Пора виступати на Україну - вирішив бункерний торчок!.. Анексія Криму без єдиного пострілу в 2014 році і окупація Донбасу протягом восьми років... Все надавало реальність політичній фантастиці Суркова, і впевненості Путіну в успіху бліцкригу протягом 72 годин. Блискуча перемога над Україною вже була в кишені повелителя світу.

Правда, Путін не знав, що найближчі соратники розвели його як останнього якутського лоха і мільярди поцупили. А в Україні та Києві Путіна чекають не квіти, а об'єднаний український народ і найкраща сильно мотивована армія Європи. Вже частково озброєна сучасною зброєю західних партнерів стандартів НАТО.

В результаті кривавий казкар-фантаст Сурков сидить разом з генералом бесідою в тортурній лефортівської в'язниці в Москві. Кум Медведчук заарештований в Києві і їхати по обміну до Москви боїться. Зрештою, на багато грошей він допомагав кинути і кинув свого улюбленого кума. Де про свою рівну частку теж не забув.

За інформацією людей обізнаних, опричники оскаженілого бункерного тирана вибивають з аферистів-фантастів разом з мізками всі їхні креативні таланти. Адже господар кремлівської табуретки за визначенням не може бути винен у провалі війни в Україні. Тому в істеблішменті раші активно розвивається пошук винних і ловля відьом. ФСБ у всьому намагається звинуватити Міноборони, а останні в боргу не залишаються. У політичній еліті розширюється розкол і протистояння. Політична криза в раші поглиблюється з геометричною прогресією.

З іншого боку, протягом двох місяців Захід консолідувався, створивши в Рамштайні антипутінську військово-політичну коаліцію.

Захід накинув на шию бункерному стирчку петлю пекельних санкцій і майже вибив з під ніг шибеника табуретку.

Петля на шиї самогубці з кожним днем затягується все тугіше. Вантаж санкцій на холці Росії до кінця літа остаточно увіб'є величезний осиковий кілок до труни російської економіки. Зупинка промисловості, масове безробіття і гострий дефіцит товарів першої необхідності - на тлі безальтернативного ураження РФ на українському фронті і безпрецедентної кількості вантажів 200 в рашу... Навіть масову тупу чернь рабів виведе на вулицю по всій Росії. Настане історичний момент, коли опозиційна еліта (чиновники, олігархи), генералітет армії і збунтувався народ - зіллються воєдино. Трапиться той самий нещадний Всеросійський бунт і переворот. Але навіть до цього справа може не дійти.

Ядерні загрози, якими Путін і його Боярський козлятник постійно лякає світ, вже, як раніше, не діють на захід. Тут кардинально переглянуті союзниками підходи, і захід далі відступати не має наміру. Нікуди! Тепер кожна ядерна загроза Путіна розглядається у Вашингтоні, Лондоні та Євросоюзі... Як публічне визнання бункерного сідельця вчинити самогубство і назавжди покінчити з Росією в нинішніх її кордонах. Путін і імперський шовіністичний режим державності РФ нарешті припинять своє існування. Тільки тоді міжнародне співтовариство і світопорядок отримають стабільність, а система колективної безпеки зуміє забезпечити її гарантії.

читайте такожПутіну не вдасться затягнути війну в УкраїніПутін залишився вірним собі. Щоб він не вершив, він завжди отримує кардинально протилежний від очікуваного результат. Денацифікація і демілітаризація України обернулася ними для самої Росії. Українська армія семимильними кроками переходить на стандарти НАТО, переозброюючись останніми сучасними зразками натовської зброї. У Рамштайні створено антипутінський військово-політичний блок сорока країн союзників, що всебічно підтримують Україну.

Завдання Блоку-ізолювати, послабити і знищити путінський режим. У США прийнято закон "про Ленд Ліз Україні". Що означає своєчасні поставки затребуваного Україною кількості і якості озброєння в необмеженому асортименті (крім ядерного). Шкода що таке рішення прийнято нашими Партнерами з великим запізненням. Тут кожен день запізнення коштує десятки і сотні життів українців, руйнуванням інфраструктури України.

Путін вже знищив Росію і вчинив політичне самогубство.

Світ не має наміру пробачити військовому злочинцеві Путіну і його кліці скоєні в Україні злочини. Це означало б для міжнародної спільноти брати участь у руйнуванні існуючого світопорядку, гарантій безпеки і стабільності - у світі. Тому, процес засудження путінського режиму зобов'язаний відбутися в короткостроковій перспективі. Це має бути створений окремий Міжнародний Трибунал, аналогічний Нюрнберзькому. Десятирічний процес Міжнародного кримінального суду в Гаазі тут неефективний.

Україна, вийшовши переможцем з цієї війни, де юре стане невід'ємною частиною НАТО і Євросоюзу. Де факто Україна вже в цих організаціях. У ситуації, що склалася після війни, можливості НАТО зі створення колективної безпеки і оборони з членством України в блоці значно зміцняться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти