Бункерному доведеться показово посадити генеральських діток, дружин і коханок

5 червня 2023, 21:58
Скоро Путіну на стіл ляжуть папки на нерухомість і рахунки армійського начальства на гнилому Заході, про корупцію в самій Росії.
Путина
Бункерному доведеться показово посадити генеральських діток, дружин і коханок, каже Невзлін / фото: скріншот з відео

Обіцяв поділитися подробицями плану Пригожина. Після сьогоднішньої показової прочуханки підполковника армії РФ саме час.

З України Пригожин вийшов, тепер буде займатися загонами самооборони в російських регіонах, люди у нього якісні і чимало – порубавши тонни зеків, він зміг зберегти своїх професіоналів і підготувати контрактників. Так що є кому і з кого формувати збройні загони.

Загони ці потрібні Пригожину зовсім не для того, щоб відбивати рейди того ж РДК, а для його справжньої "війни" – власне з військовими, точніше, з військовою верхівкою. І перемога тут йому забезпечена, якщо він буде дотримуватися плану.

відео дня

Золотов (Росгвардія), ГРУ і прокуратура до нього вже лояльні, плюс збираються матеріали по всьому військовому начальству, вся інформація стікається в генпрокуратуру.

Скоро Путіну на стіл ляжуть папки на нерухомість і рахунки армійського начальства на гнилому Заході, про корупцію в самій Росії. ФСБ і СЗР займаються цим давно і серйозно. Думаю, якщо не держзраду, то витоку інформації спецслужбам "недружніх" країн генералам, їхнім близьким і помічникам теж пред'являть. Бункерному доведеться показово посадити за злодійство і розкішне життя в різних дубаях генеральських діток, дружин і коханок і їхніх продажних папіків. Народ таке полюбить на тлі тривалої і вже програної війни.

Після того, як Путін зіллє воєначальників, армія РФ стане лояльною Пригожину, а для тих, з кого "особиста неприязнь" раптом вилізе знову, завжди знайдеться "кувалда Вагнера".

В оточенні Путіна – як по кооперативу "Озеро", так і по службі - Пригожин відчуває себе впевнено. З кланом Патрушева додатково знайдуться спільні інтереси через Дмитра Патрушева, міністра сільського господарства, який явно претендує на більше.

А ще є сам Путін, якому конче потрібна зміна еліт. Як свого часу вона була потрібна Мао. Чим загони самооборони під керівництвом опричників з "Вагнера" не хунвейбіни? Хто краще за Пригожина проведе нарешті "культурну революцію" в Росії? Та й гасло "вогонь по штабах" можна знову використовувати. Але це вже скоріше про серйозні кібер - і піар-можливості Пригожина, про що напишу окремо. Варте того.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти