Бункерний фюрер розгорне в Україні нову Курську дугу

2 квітня 2022, 17:04
2268
Через 7-10 днів почнеться масований наступ агресора в усіх напрямках, включаючи київський. Але головні зусилля росіяни зосередять на Донбасі.
українська армія, Донбас
Росія розгорне найжорстокіші бої на Донбасі - після них стане зрозумілим результат війни / Reuters

Як відомо, першою на війні гине правда. І не тільки з метою пропаганди, а й об'єктивно — спробуй порах*й, наприклад, втрати ворога в сучасному дистанційному бою. Тому неспростовні факти на війні не менш важливі, ніж своєчасні розвіддані.

Росіяни дійсно відводять частину своїх військ (приблизно чверть) з-під Києва та Чернігова. І це свідчить про наступне:

Перше. Агресор таки повністю вичерпав наступальний потенціал на цих напрямках. І відновити його, не відкочуючись назад, неможливо. Російські фашисти були розгромлені під Києвом, як німецькі під Москвою під час Другої світової війни.

відео дня

Друге. Стан передислокованих військ агресора настільки пошарпаний, що вони не можуть навіть окопатися і зайняти оборону на захоплених територіях.

Третина. У росіян за фактом відсутні свіжі резерви в достатній кількості: якщо б вони були, то війська під Києвом були б залишені на забій, аби хоч трохи утруднити наш контрнаступ і не викликати хвилю пораженческих настроїв, яка вже покотилася в російських пабліках.

Чверть. З урахуванням цієї резонансності, відхід військ був безсумнівно узгоджений з бункерним фюрерком. А схилити його на це можна було, тільки пообіцявши грандіозну і остаточну перемогу над Україною в самому найближчому майбутньому.

П'яте. Відповідно, днів через сім-десять почнеться масований наступ агресора в усіх напрямках, включаючи Київський. Але головні зусилля росіяни зроблять на Донбасі. Тут будуть кинуті в бій всі сили (не здивуюся, якщо ми побачимо з трилінійками і ППШ жінок, старих і дітей з ОРДЛО).

Якщо продовжувати аналогії з Другою світовою, то битва за Донбас буде битвою на Курській дузі, після якої хід війни визначився однозначно і остаточно.

читайте такожУкраїна не повинна дозволити Путіну організувати нове "Дебальцеве"Наш Генштаб все це розуміє чудово. І готується до цього. У тому числі, і до того, що в цей головний бій війни можуть бути втягнуті війська Білорусі та Придністров'я. Так що нам буде складно.

Все розуміють і наші союзники, саме тому зараз нам терміново почали поставляти важке і сучасне озброєння.

Про прогнози. По ходу війни ворог стає слабшим, а ми сильніші: відступ росіян з-під Києва та Чернігова якраз про це. Висновки робіть самі. І ось тільки після нашої перемоги в битві за Донбас почнуться справжні мирні переговори з реальними умовами, які має сенс аналізувати і обговорювати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти