Бурхлива інформаційна діяльність конгресвуман

15 липня 2022, 12:00
Ні в Мексику, ні в Сирію, ні в Росію (за винятком окремих прицільних "поставок по повітрю") зброя з України ніяк не потрапляє.
Бурхлива інформаційна діяльність конгресвуман
Ні в Мексику, ні в Сирію зброя з України ніяк не потрапляє / Википедия, pixabay

ЄС, НАТО і США однозначно висловили довіру Україні у питанні використання військової допомоги.

Ні в Мексику, ні в Сирію, ні в Росію (за винятком окремих прицільних "поставок по повітрю") зброя з України ніяк не потрапляє. Спарц не знала, що цю інформаційну "поганочку" зацікавлені сторони запускали в обіг не лише через неї і українське Міноборони вчасно це виявило та професійно зреагувало. Ініціативно. Тому "проблема" була оперативно "задушена у зародку" ще до появи листів Спарц. Не могла і не повинна була про це знати і її група підтримки в Україні.

Країни-донори мають достатню з їх точки зору інформацію про використання Україною наданого ними озброєння. А головне - Україна ніколи не відмовлялась зробити у цьому плані в разі потреби ще більше.

відео дня

І які причудливі віртуальні конструкції не вигадували б тлумачі заяв конгресвуман Спарц (яких в Україні виявлось підозріло багато і дивовижно натхенних) жоден прокурор САП непотрібен для контролю над поставками західної зброї в Україну (що звичайно не означає, що він непотрібен для інших справ).

Спарц не знала, що прокурори взагалі потрібні не для мінімізації якихось потенційних іміджевих загроз, а для розслідування реальних злочинів. І якби контрабанда зброї, отриманої в рамках міжнародної ВТД, не приведи Господи відбувалась, то найбільш вірогідно САП би цим якраз і не займалось.

Тому зовсім не турботою про доброчесність України та її влади виглядає бурхлива інформаційна діяльність індіанської конгресвуман.

читайте такожРосіянам просто подобається вбиватиЧесно кажучи, не бачу потреби ні в яких спеціальних парламентських органах контролю з цього питання. Для тимчасової слідчої комісії немає підстав, бо немає злочину. Для тимчасвої спеціальної комісії немає підстав, бо немає сфери, що потребувала б додаткового чи окремого врегулювання законом. Для парламентського і цивільного контролю за сферою міжнародної військово-технічної допомоги цілком вистачає і парламентського комітету з нацбезпеки і оборони.

Проте, якщо президент України в рамках заходів з посилення цивільного контролю за сектром безпеки та оборони вирішить створити певний дорадчий орган - парламентарі могли би до нього долучитися.

Ну, а читачам ФБ з промовистим слоганом "Думайте" варто порадити все ж таки почати так робити. Те, що вони вигадають щось нове і ще злостивіше накидуватимуть старе - теж ніяких сумнівів немає. А шкода - для креативності зараз зараз не бракує інших сфер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти