Не питайте мене, скільки разів я сам хотів застрелити "бика"

31 серпня 2023, 22:49
8959
Звісно, у його машині поруч з іконками був ще й український прапорець. Не питайте мене, скільки разів я хотів його застрелити.
Стрельба в Днепре
Місце вбивства порушника у Дніпрі / Telegram-канал "Днепр оперативный"

Я зустрічав цього "бика" й раніше. Це він підрізав мою машину, а коли я обурено сигналив, потім їхав за мною, затискав десь у провулку і виходив "розбиратися". Це виключно для нього я купив газовий балончик і завжди потім возив його із собою.

Це він любив смажити шашлики у парку, кричати там п’яними голосами до ночі, потім ригати у кущах, залишаючи після себе гори сміття і пляшок.

Це він влаштовував пиятики до ранку на верхньому поверсі, а коли я дзвонив у його двері і казав, що у мене діти не можуть заснути, оглядав мене п’яним поглядом і питав: "Що, бля?"

відео дня

Саме цей "бик" відповідав мені на пляжі: "Пішов на х…!", коли я просив його зробити музику тихіше, "бо я, а можливо, й інші люди, які відпочивають поруч, не люблять голосну музику загалом і російську попсу зокрема".

Це він завжди паркувався на пішохідних переходах, клумбах і тротуарах, перекриваючи прохід по них, на місцях для інвалідів та для електромобілів, бо йому було завжди начхати на всіх. "А чо, нехай мені побудують спочатку парковки! Чо парковок у нас нема, е!?"

Це він показував патрульним, які намагалися оштрафувати його за різноманітні порушення, посвідчення то позаштатного співробітника органів внутрішніх страв, то помічника депутата Верховної Ради, то навіть журналіста. Адже без журналістського посвідчення не можна отримати зброю, а він, звичайно, її отримав, бо "мало там що". Раптом сусід "ахєрєє" і вирішить товкти двері вночі, щоб припинити п’яний гульбан? Тоді можна буде йому у коліно гумову кулю ввалити.

Він дуже швидко знаходив, де можна "зрубити бабла" і сісти на якийсь хоч і невеличкий, але потічок. Коли почалася війна, він заради цього навіть українську мову згадав. Його улюблений бізнес – встановлення паркану навпроти озера чи на найкращому для купання березі річки і вимагання з людей вхідної плати. Або влаштування платної приватної парковки на громадському майдані чи у дворі, де ніхто ніколи за парковку не платив. Або посада "рєшали" десь у суді чи у МРЕО.

Це він поставив посеред нашого двору металевий гараж, бо йому так зручніше. "А чо ти собі такий самий не зробиш, зроби, я ж нічого проти не маю!"

На "зароблені" гроші він купив собі дорогу і велику машину, хоч вона є шалено незручною у великому місті й дорогою в обслуговуванні. Але це дурниці, головне, щоб усі бачили, скільки у нього бабла і, відповідно, не зачіпалися до нього. Я, звісно, не знаю, але підозрюю, що він поставив на цю машину газову установку – "для економії".

Звісно, у його машині поруч з іконками був ще й український прапорець.

Не питайте мене, скільки разів я хотів його застрелити.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти