Була застосована балістична ракета, або гіперзвуковий Х-47М2 "Кинджал"

14 січня 2023, 11:02
Станом на сьогодні у російських окупантів накопичено достатній боєкомплект ракетного озброєння різного типу для нанесення масованого удару.
Ракета, Коваленко
Коваленко вважає, що ракети на Київ ракети летіли з РБ / скріншот з відео

Ракетний удар по Києву...

Те, що в Києві пролунали вибухи раніше, ніж зазвучав сигнал повітряної тривоги, може говорити тільки про те, що система оповіщення не встигла спрацювати вчасно. Таке можливо тільки за умови малої відстані підльоту ракети, тобто, ракети летіли з РБ.

При цьому, ракети повинні були мати достатню швидкість, щоб максимально швидко подолати відстань від Білорусі до Київської області і безпосередньо Києва. Можливо, це були 9М723 ОТРК "Іскандер", але на самому початку повномасштабної війни їх часто запускали з РБ і тривога на них реагувала.

відео дня

Таким чином, можна припустити, що була застосована балістична ракета або з поліпшеними характеристиками, або гіперзвуковий Х-47М2 "Кинджал". Але у випадку з "Кинджалом" у повітряному просторі Білорусі повинен був бути МиГ-31К. А він не злітав.

Виникає питання - а чи не іранські?

Нагадаю, що станом на сьогодні у російських окупантів накопичений достатній боєкомплект ракетного озброєння різного типу для нанесення масованого удару. Тому не виключено, що сьогодні вранці це був тільки "розігрів" перед масованим нальотом.

Бережіть себе!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти