Швидка карма: чому росіяни заслужили війну на своїй території

1 квітня 2022, 18:08
Кремль розуміє тільки силу і її застосування на території РФ зобов'язане відбуватися, якщо ми хочемо змусити їх забратися.
Пожежа на нафтобазі в Бєлгороді
Пожежа на нафтобазі в Бєлгороді ні на жарт налякала росіян / Reuters

Весь тиждень жителі Бєлгорода відчували змішані почуття. З нашого боку обстрілювалися російські прикордонні пункти пропуску, кудись прилітали якісь снаряди, дивним чином вибухнув склад боєприпасів біля Бєлгорода. Сталася навіть інформаційна атака. Місцева влада оброблялася заспокійливими заявами. Там людський фактор трапився, а там снаряди занадто далеко впали від міста, а обстріл на кордоні і зовсім нічим не загрожує населенню. Але ось нафтобаза сильно їх налякала.

ППО не спрацювали, вертольоти пролетіли низько, спокійно влупили по нафтобазі прямо в місті і полетіли безкарно. Так почалася війна в самій Росії. Паніка зашкалює, тим більше, що інтуїтивно білгородці розуміють, що відповідь приходить в їх будинок абсолютно заслужено.

Цікаво, що коментатори подій в самій Росії, ті які нам співчувають, ще день тому поспішали заявити, що Україна, мовляв, не повинна дозволяти собі вести бойові дії на території Росії. Наївні.

відео дня

Звичайно, Україна зобов'язана вести бойові дії на території Росії. Кремль розуміє тільки силу і її застосування на території РФ зобов'язане відбуватися, якщо ми хочемо змусити їх забратися.

Чи не зупинить їх це? Значить потрібно продовжувати асиметричні дії. Не потрібно забувати - всі росіяни не можуть вимовити слово "паляниця" і багато інших українських слів. А ось величезна кількість українців може говорити на найчистішому російському говіркою. Треба тільки не гекати, не говорити "шо" і "тю". І все.

читайте такожПожежа на нафтобазі в Бєлгороді: Кулеба не підтверджує, але і не спростовує "роль України"Так що привітайте війну, тварі, Ви так довго її хотіли і так завзято виправдовували. Ну так отримуйте її в своїх містах.

Карма настає швидко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти