Б'ють Кіркорова, а мітять в Галкіна

31 грудня 2023, 06:49
Тепер до заканселенним на ТБ противникам війни приєднаються також учасники "голої вечірки".
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov_fan_bg

Б'ють Кіркорова, а мітять у Галкіна Кремль вирішив нацькувати плебс на попсу. Це типова пропагандистська передвиборча компанія. Кривава, неуспішна війна затягнулася, літаки збивають, кораблі топлять, ціни зростають, за яйцями черги. Когось треба було кинути натовпу на поживу. Ну, не чекістів же, олігархів і чиновників.

Цих Путін в образу не дасть, вони його опора. А ось придворну попсу не шкода. Їй можна влаштувати публічну прочуханку. Попсовики драматично повизгують і вибачаються під час кожного удару бича, доставляючи глядачам додаткове задоволення. Про це я вже писав. Однак тут проглядається ще одна мета.

відео дня

Багато представників шоу-бізнесу виїхали. Деякі з них виступають проти війни. Влада їх канселить, видаляє звідусіль. Це впадає в очі. Особливо напередодні новорічних свят. Телеглядачі можуть задуматися, де Галкін, Пугачова, Земфіра, Макаревич, Ургант, Слєпаков, Хаматова тощо? Чому вони поїхали після початку війни? Щоб таких запитань не виникло, обивателів нацьковують на весь шоу-бізнес "як клас".

Тепер до закінселених на ТБ супротивників війни приєднаються також скасовані там учасники "голої вечірки". Таким чином обивателів остаточно заплутають: - Чому Галкіна немає на ТБ? - Так він же шкарпетку на х... Ні, це начебто Кіркоров був. - Та яка різниця, всі вони там одним миром мазані, п-ри одним словом.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти