Цінуйте своїх сусідів, які пішли воювати за вас

19 грудня 2023, 22:15
Війна - складна річ. Будь-хто, хто лишився і працює - користь державі.
Цінуйте своїх сусідів, які пішли воювати за вас
Фото: instagram.com/libkos

Я - найбільш толерантна і чемна людина в Україні. Я закрив очі на минуле Добкіна, поки той вдавав, що служить в ТРО. Я пробачив ворожнечу з Вілкулом після того, як він власноруч - в минулому працював підривником на шахті - підірвав міст в Кривому Розі, до якого рвалася колона росіян.

Я не принижую чоловіків, які бояться йти служити. Але мовчки. Не верещать про ТЦК, а просто бояться. Війна - складна річ. Будь-хто, хто лишився і працює - користь державі. Мобілізація подальша - комплексна непроста кампанія. Не буде простих відповідей.

відео дня

Але запам’ятайте. Кажу як найбільш сердечна людина України - ви нікчеми, якщо на якусь лисицю витрачаєте десять тисяч гривень на доставку, корм, кігтики. Ви просто недалека істота, помилка в гілці розвитку гомо сапієнс. Ви білий шум соціально-еволюційного коридору. Ви просто анти-розумна пліснява цивілізації.

Ти, недалекий, на дикого хижака витрачаєш вагон коштів, поки зі сходу суне орда, аби тебе, тебе, дурень, каструвати, а не лисицю. І тебе, дурень, годувати собачим кормом. Кидати в клітку корм під регіт "укрАинец смотри жрет корм собачий, дОн".

Нікчеми, цінуйте своїх сусідів, які пішли воювати за вас. І мерзнуть в болотяних крижаних окопах. Мерзнуть поки ви тут ондатр і бобрів розціловуєте.

Здоровий глузд переможе. Кадирова тут не буде.

Хто такий Євген Карась

Євген Карась – український громадський діяч та активіст, лідер громадської організації С14 (рух Суспільство майбутнього). Брав участь у війні на Сході України. Після початку повномасштабної фази війни з РФ став на захист України від російських окупантів у складі одного із підрозділів, повідомляє Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти