Ціною життя українців Захід розраховує на власне життя

29 листопада 2023, 08:10
Ми платимо за це життям українців і перспективою зникнення нації і держави з геополітичної карти вже в недалекому майбутньому.
Ціною життя українців Захід розраховує на власне життя
Україна / колаж: Главред, фото: УНІАН, 53 окрема механізована бригада

Міжнародному співтовариству вже добре віддома формула підходу Вашингтону до війни в Україні. Звучить вона так: "Ні поразки - ні перемоги". Тобто США і Євросоюз не дозволять Україні програти війну, але не дозволять їй і перемогти росії.

Авторами цієї "геніальної" формули є директор ЦРУ Бьорнс і радник президента Байдена з національної безпеки Салліван. За лаштунками цієї формули Білого дому ховається звичайний варварський паразитичний підхід, який в динаміці і за результатом обернеться перемогою росії.

Мовляв, в Білому домі бояться і не бажають розпаду раши, євразійської анархії на її теренах і втрати контролю над зброєю масового знищення. Але після 24 лютого 2022 року це відбудеться обов’язково і не залежно від того, чого бажає Захід.

відео дня

путін запустив давно сплячі об’єктивні і незворотні центробіжні процеси. В 1991 році США дуже не бажали, щоб СРСР розпався. Але завадити цьому вони були не в змозі.

Тільки на відміну від ситуації 1991 року, за такі забаганки Вашингтону і Брюсселю розраховується "за збереження рф" самою дорогою ціною Україна. Ми платимо за це життям українців і перспективою зникнення нації і держави з геополітичної карти вже в недалекому майбутньому. Не має народу, нації - не має країни і державний суверенітет можливо намалювати лише на папері. Хоча головною метою України в цій клятій війні є збереження свободи народу і державного суверенітету.

Якщо події на фронті в подальшому будут розгортатись згідно формули Бьорнса-Саллівана… Так людські втрати України ще за рік-два призведуть до тотальної депопуляції українського народу і невиправної демографічної кризи. Це зрозуміло навіть арифметично. Українців 30 млн., а рабсіянців 140 млн. Їх в 4.5 раз більше, ніж нас. В тривалій війні на виснаження останній українець закінчиться в 4 рази швидше, ніж останній росіянин. Путін прагне знищити українців і заселити її землі рабсіянцями.

Він вбиває українців, а Захід, спираючись на формулу ведення війни Саллівна/Бьорнса, дозволяє путіну, вже другий рік поспіль, без проблем запроваджувати геноцид українців.

Капілярний, піпеточний принцип постачання зброї для України, не дозволяє ЗСУ проводити наступальні дії. Тільки захищатись. Також з боку Заходу існує заборона Україні воювати на території раши і вбивати там цивільне населення. Виявляється Захід цінить життя рабсіянців і своє. Українцями можна пожертвувати заради миру у всьому мирі. Цікавий підхід! Маладси, пілять, хлопці. Так реально обстоять справи, а на етерах говорити вони можуть що завгодно.

Тисячелітня історія воїн не знає подібних випадків. Але тільки такий результат можна отримати, якщо Захід продовжить дотримуватись формули ведення війни Саллівана/Бьорнса. "Ні поразки - ні перемоги".

Зараз США і Євросоюзу треба отримати вікно можливостей в часі задля перевлаштування життя своїх країн до війни. Задля адаптації своїх армій, ВПК і суспільств - до можливих загроз, агресії і війни. Згідно даним їх аналітичних центрів з оборони і зовнішньої політики, на це потрібно 7-9 років. Затримати рашу на цей час може тільки Україна і її ЗСУ. Уявляєте що стане з Україною за 7-9 років війни, коли нас кожного дня будуть вбивати?! 3285 днів кожного дня українців будуть вбивати, поки Захід буде адаптуватись і запроваджувати військову модернізацію.

Хіба це для цивілізованого демократичного світу не варварський паразитичний підхід до України і українців. Вони закидають наше життя в топку ціє війни, щоб за рахунок цього самим вижити, жити і розвиватись.

Так не має бути. Існує інша пропозиція. Припиніть боятись того, чого в реальності не існує. Більшої ескалації ніж в цих два роки, вже не буде і путін ядерну зброю ніколи не застосує. Чому? Тут розмова довга. Але це вже факт історичний. США і Євросоюз мають достатньо військових засобів, щоб надати їх Україні задля справжньої Перемоги вже через пів року. Тільки Заходу слід надати її Україні належної номенклатури-якості, в достатніх обсягах і вчасно. Тільки Переможений Україною путін більше не буде становити загрозу Заходу!.. Принаймні найближчі 100 років!

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти