Чим росіяни стирають з лиця землі українські міста

15 квітня 2024, 19:10
Противник продовжує нарощувати компоненту КАБ як єдину, максимально ефективну зараз для прориву ліній оборони і розкриття укріпрайонів.
Чим росіяни стирають з лиця землі українські міста
КАБ / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, wikipedia.org

Щодо КАБ за 2 тижні квітня...

За 2 тижні квітня авіація РОВ застосувала по Україні понад 1 300 КАБ. Середньодобова кількість застосованих КАБ, за другий тиждень квітня, в межах 100 шт.

Основні напрямки ударів: Очеретине, Скучне, Терні, Часів Яр, Куп'янськ тощо. Очеретине і зовсім стирають з лиця землі, у цій локації найвищий показник застосування КАБ на добу.

відео дня

У принципі, все, що можна було сказати про необхідні заходи протидії - вже було сказано. Противник продовжує нарощувати компоненту КАБ як єдину, максимально ефективну зараз для прориву ліній оборони і розкриття укріпрайонів, але інструментів протидії йому у нас в достатній кількості як не було, так і немає.

Очікувати, що у РОВ з часом виникне дефіцит з КАБ як свого часу з артилерійськими пострілами - не має сенсу. В даному випадку, або робота по носіях, що зараз системно неможливо реалізувати, або вплив на інші галузі та сфери РОВ, знищення яких, при збереженні домінування КАБів, все ж таки, послаблять окупантів на землі.

І в цьому контексті удари по НПЗ можуть бути одним із таких нелінійних рішень. А тому, удари по НПЗ були, є і будуть. Створення дефіциту ПММ у РОВ може бути альтернативним рішенням і серйозним ослабленням потенціалу окупаційних військ.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний та економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти