Чорнобаївка форева, або Чому західні лідери даремно вештаються до Путіна

27 квітня 2022, 14:41
Путіна потрібно посадити на ланцюг, як скаженого собаку, провести по всіх зруйнованих ним містах і підвести до кожної могили, а не вмовляти припинити війну.
Розмови з Путіним безглузді-його потрібно перемогти військовою силою
Зустріч Путіна і Гутерріша пройшла в знайомій обстановці кремлівського дурдома / скріншот

Шістдесят другий день війни в Україні відзначився візитом генсека ООН Гуттеріша до Москви до Путіна. Було дуже приємно побачити його знову за довгим столом у вже традиційній для такого роду візитів, знайомій обстановці кремлівського дурдому.

Гуттеріш – молодець, нічого не скажеш. От є така Чорнобаївка. Це десь під Херсоном. Там уже мало не в двадцятий раз росіяни із завзятістю, гідною кращого застосування, заводять свої війська, а українці їх розстрілюють із гармат. Вони вже пристрілялися до точок, тільки кнопочку натискай – і полетіли шматочки по закуточках...

І от схоже, що в Москві теж є своя Чорнобаївка. Кожен західний лідер норовить зустрітися з Путіним і спробувати умовити його одуматися. І щоразу виходить від нього з перекошеною фізіономією. Типу: бачив му**ків, але такого... Він же не в собі!

відео дня

читайте такожЯк кремлівський психопат публічно принизив Генсека ООН

І от виходить черговий збентежений західний начальник від Путіна, а там в приймальні вже наступний чекає. І так поблажливо дивиться на того, хто вийшов: ти, мовляв, розмовляти з ним не вмієш. Я король комунікації! Зараз я піду і покажу, як із ним потрібно домовлятися! У мене з ним своя хімія!

А потім знову повторюється московська Чорнобаївка... Попереднім був австрійський канцлер. Теж вийшов із кислою пикою. Тепер Гуттеріш відсмокт...в. Хто наступний? Є охочі?

Що ви, бл...дь, до нього всі їздите? Чого ви його его роздуваєте? Він вже стільки народу занапастив, а ви все вмовляннями займаєтеся. А тут, якраз, ще один поспів: Маркон вибори виграв! Ну тримайся, Вован! Щас він тебе за...бе дзвінками. Чорнобаївка форева!

читайте такожПутін переграв усіх, навіть самого себе

Досить із ним няньчитися. Путін – справжній злочинець. 100%. Якщо є щось зовсім очевидне і таке, що не викликає жодних сумнівів, то це саме ця обставина. Це так само безперечно, як і те, що зараз 2022 рік і Росія напала на Україну.

Припиніть всю цю вашу пацифістську демагогію. Розмови з ним абсолютно безглузді. Його потрібно просто перемогти. У самому прямому і грубому значенні цього слова: військовою силою. Ніяких інших способів його зупинити немає. Все інше – одна дурнувата Чорнобаївка. Вправа для ідіотів.

А потім Путіна потрібно посадити на ланцюг, як скаженого собаку. І провести по всіх містах, які він зруйнував. Підвести до кожної могили. Змусити голими руками ховати напівзгнилі трупи. Привести його на зустрічі з усіма матерями, чиїх дітей він убив.

читайте такожДругий фронт і прорив на Київ: навіщо Росія "качає" Придністров'я

Хоча я боюся, що... Мені здається, знаєте, що буде? Нічого. Він не відчує нічого. Йому буде просто нудно. Він втомиться і наприкінці кожного дня буде міцно засинати. Просто тому, що втомився. Всі кругом кричать, якісь фотки в обличчя пхають, знов-таки смердить дуже, до того ж, туди-сюди возять у незручній машині.

Тому це також безглуздо. Він – тварина. Просто тупа, примітивна тварина. Як його улюблений щур. Розумієте? І як у будь-якої тварини, у нього немає моралі, а є лише інстинкти і рефлекси.

Світ потрібно позбавити від нього. Немає нічого більш правильного, ніж ця справа. Це права справа. Це наша справа. Ворог буде розбитий. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Альфред Кох, російський політик і бізнесмен, колишній заступник Голови Уряду РФ (1997), екс-голова Держкоммайна Росії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти