Четверта світова і перша ядерна війна набирає обертів

12 жовтня 2023, 06:10
Якщо б Китай не забажав спонсорувати світовий хаос, так нічого не було би. Але скринька пандори вже відчинена.
Четверта світова і перша ядерна війна набирає обертів
Ізраїль / Коллаж: Главред, фото: depositphotos.com

Ізраїль. Вартість прозріння.

Четверта світова і перша ядерна війна набирає обертів.

Її терористична складова, в планах конструкторів Апокаліпсису, має стати бікфордовим шнуром Першої ядерної світовою. Завданням першого етапу цієї війни є створення альянсу спонсорів світового тероризму і війна в Ізраїлі, зриваючи всі маски, їх визначила.

відео дня

Вісь всесвітнього Зла:

расія-Іран-Катар-Сірія-Китай. Найбільшим беніфіціаром є саме Китай. З мареною ідеєю Сі створити і очолити другий полюс світу - полюс диктатури.

Хоча Пекін поки що тримається за лаштунками подій. Але інші прозорі актори цього кривавого театру, є лише васалами і маріонетками сучасного Пекіну.

Хамас, Хезбулла та інші, ще радикальніші організації фанатиків ісламізму (тобто світовий тероризм), є лише зброєю у руках спонсорів терору.

Якщо б Китай не забажав спонсорувати світовий хаос, так нічого не було би. Але скринька пандори вже відчинена.

Нарешті росія у війні на Близькому сході остаточно зкинула маски. Кремль вже нічого просто не може скрити. Лицемірна гра путлера у дружбу з Нетаньяху закінчилась трагічно для Ізраїлю, і кінцем політичної кар’єри цього рафінованого аїдиш-поца.

Антисімітскі безчинства, які сьогодні відбуваються на кремлівських каналах пропаганди і вулицях мацкви, вражають. Ізраїльтян вони просто вбили на відстані.

Спілкуючись зараз з друзями в Ізраїлі, доводиться від них почути дуже багато критики на адресу прем’єра Нетаньяху. Доводиться чути навіть брудну бранку на його адресу "за особисті відносини з путлером і сліпу політику по відношенню до України під час війни".

Після 7 жовтня, більшість ізраїльтян вважає, що саме сподівання Нетаньяху на гарантії путлера "не допущу війну арабського світу проти Ізраїлю".. Призвели до цієї війни і допомогли терористам Хамас напасти на Ізраїль зненацька.

Все це відповідна політика прем’єра Нетаньяху і його погляд на смертельну загрозу через рожеві окуляри, які йому начепило на очі путіна. Розвішуючи багато років Нетаньяху локшину дружби з росіянцями на вуха.

Нетаньяху навіть був почесним гостем на червоній площі, коли там марширував "безсмертний полк" з безлічі статистів по 45-50 років. Це вже історія, але ганебна для Нетаньяху.

За три останні дні, ставлення переважної більшості ізраїльтян до України і нашої війни - змінюється майже на очах.

Особливо їх вразило ставлення України до війни в Ізраїлі і до народу. А також повна підтримка українців, яку висловив президент Зеленський в розмові з прем’єром Нетаньяху.

Ніде правди діти, на протязі 19 місяців віни в Україні, ізраїльське суспільство було здивоване ставленням до них українського народу та уряду. Світ добре пам’ятає геть прохолодне ставлення уряду Нетаньяху до України і категоричну відмову нам у військовій допомозі. Відмова тоді, коли Україна стікала кров’ю!

На тлі того, що у релігійного народу Ізраїлю є великі святині саме на території України. Тут і Бабий яр, і могила Цхадіка Нахмана.

Під час великої трагедії і біди ізраїльтян вражає чуйність до них українського народу. Ізраїль розуміє, що на цьому тлі ставлення їх країни до скривавленої війною України виглядає некашерно і досить брудно. Вони вважають, що це завдяки брудній політиці саме Нетаньяху і його уряду.

Вчора дуже авторитетний впливовий в Ізраїлі політичний оглядач-експерт і журналіст, Амі Цегаль, написав велику статтю, присвячену відносинам України та Ізраїлю. Він виділив і підкреслив всі хиби прем’єра Нетаньяху у відносинах з Україною та Росією. Цегаль констатував, що прем’єр Нетаньяху тут 15 років морочив голову ізраїльтянам і доморочився. Але ця війна все проявила і правильно розставила всі акценти. Зараз в Ізраїлі всім

зрозуміло хто є хто. Хто друг, а хто ворог. Також після 7 жовтня журналіст констатує радикальні зміни у політичній парадигмі відносин між Ізраїлем і Україною.

Невже там зрозуміли, що саме в Україні відбувається глобальна Світова битва Добра зі Злом?!

Запізнене прозріння ізраїльтян дуже дорого їм вартує. 1000 вбитих тільки за першу добу війни.

Вельми не бажано, щоб схожу вартість за прозріння платили США і Евросоюз!

Хто такий Юрій Радухін

Юрій Радухін - публіцист, політичний експерт, експерт-аналітик Інституту Національних Інтересів.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти