Чотири фактори того, що Україна здолає Росію у війні

16 травня 2022, 18:03
Путін завжди був боягузом і панічно боїться за своє життя. Він ніколи не брав участі в бойових діях і крім бункерних - інших полів бою не знає.
Україна, Прапор
Україна переможе Росію у війні / Фото ua.depositphotos.com

Перемога України передбачувана.

Перший фактор. Путін всі роки свого правління старанно займався мілітаризацією армії. Бюджет ВПК і оборони від року до року зростав. Однак корупція-це захворювання, що вражає весь державний організм, включаючи оборонний сектор. Тому, бюджет оборони зростав, а відсоток корупції завжди залишався стабільним.

За даними різних експертних джерел, у Мордора він завжди коливався між 40-50%. Але скріпний мовний апарат потужної пропагандистської машини раші завжди залишався голодним і вимагав з відкритим хлібом нової інформаційної їжі, що наводить на весь світ жах.

відео дня

Тому стали знімати мультики про військово-технічні досягнення непереможної армії ра**истів. У хід пішли надувні танки і ракети з космічних цивілізацій. Навіть Пентагону ставало спочатку страшно. А середньостатистичний росіянин з масового глибинного планктону дебілів, втупившись з дивану в zомбоящик, на другій пляшці горілки млів і приходив в еротичний екстаз, задовольняючи свою хіть величі скріпної Батьківщини. Дружини їх ночами вже не цікавили. Програма з пляшкою біля телевізора перетворилася на наркотичний ритуал для 85% ядерного електорату президента бункера. Всі були задоволені один одним. Країна своїм агресивним президентом і господарем, якого боїться весь світ, а господар цього стада рабів - своїми підопічними.

Зовнішня ідилія мала внутрішню червоточину. Вся їхня скріпна велич виявилася фейком. Одна справа, коли мова йде про корупцію і фейкові досягнення в легкій і харчовій промисловості, культурі або сільському господарстві. І зовсім інша історія, коли мова заходить про фейковий військово-технічний потенціал, армію і оборону. Сьогодні весь цей обман вирвався назовні і став очевидним на полях битви в Україні. Де кожен день ра**исти-терористи зазнають нищівної поразки.

Другий фактор. Бункерний фельдмаршал-ВерхоГлав виявився інтелектуально обмеженим корупціонером і параноїдальним маніяком-садистом. Путін, звичайно, багато зробив, щоб розвалити економіку і оборону України, завдяки безлічі своїх агентів на вершині української влади, в олігархічних кланах і так званій еліті. Враховувати фактор народу Ху...ло в Раші не був привчений. А якщо росіяни і українці за його логікою "одиннарод", то чого можна було очікувати від цього стада в Україні. Так воно міркувало, збираючись на війну. Прочитав би уважно хоч одну книгу на цю тему. Наприклад, "Україна - не Росія". Може хоч щось би зрозумів про український народ і нашу націю. Так воно ж не читає книжок і не користується Інтернетом.

читайте такожЧому Путіна скоро знесутьФактор третій. Людина з органів влади завжди була боягузом і панічно боїться за своє життя. Він ніколи не брав участі в бойових діях і крім бункерних - інших полів бою не знає. У цивілізованому світі 21 століття взагалі не прийнято, щоб політичні лідери країн керували військовими діями під час війни.

Це явна поразка, коли політик виконує функції начальника Генштабу. Але бункерне ч*о зараз взялося керувати військовою кампанією Раші в Україні, не маючи ні найменшого уявлення про армію, стратегію і тактику ведення військових дій. Був би Путін Наполеоном, взяв би в руки триколор і повів в атаку свої батальйони в Маріуполі, показавши геройство особистим прикладом. Хрін з ним, що в памперсах, двох касках і п'яти нап'ялених бронежилетах. Наш герой з Азова велетень Калина розніс би йому безглуздя одним шалабаном. Так ні ж, ця тварюка в бункері ховається.

Фактор четвертий. ЗСУ за вісім років війни, незважаючи на корупцію і бездарність уряду і всіх колишніх військових начальників, придбали практичний досвід бойових дій і змогли багато чому навчитися, перейняти досвід у інструкторів з Пентагону США і Великобританії. ЗСУ виявилися дуже талановитими бійцями, здатними в навчанні. Наша армія встигла переструктуруватися за сучасними зразками армій НАТО. А зараз, завдяки Ленд лізу, активно йде процес переозброєння ЗСУ озброєнням останніх поколінь за стандартами НАТО.

На відміну від армії ра**истів-терористів, яка застрягла в цих аспектах в середині минулого століття.

Ось чотири фактори, які в сукупності дозволяють нам говорити про 100% поразку армії ра**истів-терористів. І відповідно, про неминучу перемогу України в цій війні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти