Чотири ракети запустили з Білорусі - а чи не час нам відповісти?

25 серпня 2022, 06:24
Чи полізуть білоруси в Україну? Ну, якщо після Криму росіяни ковтають, то білоруси проковтнуть тим більше.
Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко / Фото УНІАН

Чотири ракети запустили з Білорусі. Я думаю, що нам вже пора пускати 4 ракети по НПЗ в Мозирі і Пінську. На кожен приліт з Білорусі конкретно кидати відповіді по їх стратегічній інфраструктурі.

Потім по заводу калійних добрив в Гомелі. Просто Лукашенко повинен чітко розуміти, що коли Білоруси з прокльонами будуть розбігатися під ракетними ударами по стратегічній інфраструктурі, то звинувачувати в цьому він повинен тільки себе.

відео дня

Якщо Україна завдаватиме ракетних ударів по Білорусі, то це не буде оголошення війни. Дивіться, з їх території прилетіло, на їх територію повернулося. Де тут оголошення війни? Лукашенко ж не вважає, що перебуває у стані війни з Україною. Так і ми не вважаємо.

Ось наприклад, летить винищувач з ракетою класу "повітря-земля" з Барановичів з метою запустити ракету по Луцьку або Шепетівці. Раптом цей винищувач збивається нашою ППО над Білоруссю. Війна це? Ні, звичайно. Це нещасний випадок. Бавовна. Ну або що вони там придумають. Прилетіла ракета в Мозир. Аналогічно. Порушення техніки безпеки. І щоразу Україна повинна робити заяву про мир, як це робить лицемірний вусатий тарган. Чи полізуть білоруси в Україну? Ну, якщо після Криму росіяни ковтають, то білоруси проковтнуть тим більше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти