Чому Шойгу сьогодні найщасливіша людина на світі

8 жовтня 2022, 14:23
Вибух на мості - це не просто особистий ляпас Путіну, це ще й можливість армійським скидувати всю провину за майбутні проблеми на ФСБ.
Влладимир Путин, Сергей Шойгу
Шойгу сьогодні найщасливіша людина на світі, вважає Денисенко / Reuters

Тільки лінивий росіянин не написав про те, що тепер "повна жопа" з доставкою всього (від іжі до зброї) на окуповані Херсонщину та Крим. Паніка в Криму поглиблюється тим, що в короткий проміжок часу налагодити ефективну поромну переправу майже неможливо (нема самих поромів, нема кадрів, ніхто не розуміє, в якому стані знаходяться під’їздні шляхи).

І тут виникає резонне питання: "А хто винен?". Відповідь проста: керівництво ФСБ всіх рівнів: від Москви до Керчі. Але сказати це нікому. Справа в тому, що так звана партія війни (воєнкорів), які активно тролили Шойгу, Лапіна, Герасимова та інших генералів, активно співпрацювали і співпрацюють з ФСБ. Це по суті, партія ФСБ, яка хотіла захопити Міноборони і прорватися в вищу лігу російської політики.

А вибух на мості - це не просто особистий ляпас Путіну, це ще й можливість армійським скидувати всю провину за майбутні проблеми на ФСБ. І в інформпросторі ми скоро це побачимо.

відео дня

У Путіна є лише одна опція зараз: одним махом змінити і керівництво Міноборони і ФСБ. Але він на це не піде (він застарій для таких рішень). Як результат: російське суспільство вже в самих віддалених частинах РФ зрозуміє: вождь постарів і бреше їм від безсилля. А ще кожен подумає: мого близького відправляють у Херсон, хоча туди неможливо доставити зброю і паливо.

Всі яструби зараз почнуть кричати про центри прийняття рішень, про ядерну зброю і т.д. Але Путін боїться. Боїться перш за все за себе. Бо в душі він неймовірний боягуз.

Є ще один важливий момент. Найбільше в житті він боїться приниження, а кримський міст - це найвищий ступінь приниження для нього. Наступного разу на люди він вийде ще більш постарілим: приниження з’їдає і з’їсть його.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти