Чонгарський міст вже передає окупантам поганий привіт

22 червня 2023, 19:20
Наш "корявий суперник" з метою протидії нашим формуючим операціям викинув сили і резерви, співмірні із зупинкою потужного наступу, якого ще не було.
Чонгарский мост
Чонгарський міст вже передає окупантам поганий привіт, каже Андрусів / фото: скріншот з відео

У боксі є таке поняття - "корявий суперник". Ним позначають нетехнічного боксера, який б’ється не по стратегії і тактиці бою. Єдине, чим небезпечний цей суперник - це тим, що практично не можливо спрогнозувати його відповідь, оскільки він може прийняти абсолютно неадекватні ситуації рішення. Десь приблизно в такій ситуації зараз ми перебуваємо.

1. Формуючі операції, а саме це зараз проводить ЗСУ, просуваються успішно, хоч довше чим очікувалось. Що таке формуючі операції? Це операції покликані створити сприятливі умови для нанесення головного удару. Це зайняття вигідних позицій, підрив логістики ворога, розчищення мінних полів тощо. Ці операції ведуться обмеженими силами, поки основні чекають на головний удар.

2. Так-от, наш "корявий суперник" з метою протидії нашим формуючим операціям викинув сили і резерви, співмірні із зупинкою потужного повноцінного наступу, якого насправді ще не було. При чому зробив це на етапі проходження лінії забезпечення, яка призначена для знищення мінами і артилерією. Хоча резерви слід викидати в бій вже безпосередньо на лінії оборони. Цей тупий крок виявився неочікуваним, але він неминуче програшний. Тепер потрібний час, коли резерви ворога на менш підготовлених рубежах для оборони - будуть знищені. І саме це активно відбувається.

відео дня

3. Фактично, зараз наші війська ведуть бої, які очікувались десь за місяць на лінії оборони окупантів. В якісь мірі можна сказати, що окупант розпочав генеральну битву, на яку ми очікували, раніше. Хоча насправді мав робити все, щоб її уникнути.

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

4. Тому на цьому етапі ключовим стає знищення військових сил ворога, а не просування. І як ви бачите, масштаб його втрат значно виріс, порівняно з іншими місяцями. Це означає, що найближчим часом бої будуть інтенсивні без особливої зміни лінії, поки у ворога не почнуться проблеми з резервами і боєприпасами. А обстріляний Чонгарський міст вже передає їм поганий привіт.

5. Запасайтесь терпінням. Все йде не зовсім так, як хотілось, але в правильному напрямі.

Слава ЗСУ!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти