Що робити з Путіним: пояснення на прикладі брудного, смердючого, нахабного щура

31 жовтня 2022, 06:36
З агресором - Путіним, який прийшов до Вас у будинок немає і не може бути основ для ведення переговорів: він або сам іде, або знищується.
Що робити з Путіним: пояснення на прикладі брудного, смердючого, нахабного щура
Володимир Путін / kremlin.ru

Уявіть ситуацію: Ви намагаєтеся вигнати зі свого приміщення або кімнати, великого брудного щура. Загнали в кут, і майже вже спіймали сачком, але він якось вистрибнув, проте не втік, а забився в інший кут.

В іншому кутку майже зловили, але знову він якось вшився і забився в третій кут. Хоча двері і вікна були відкриті, і знов він втікає від Вас але в черговий кут. І так нескінченно, з кута в кут. А Ви, перетворившись із врівноваженого в запального втратили свій час, виплеснули життєву енергію, ресурси, розізлилися, ламаєте меблі, наводите безлад у своєму ж будинку, психуєте, втрачаєте самовладання. А щур, не залишаючи приміщення, ніби змушує вас піти геть.

відео дня

В результаті, залишаючи його в кутку,, сподіваєтеся що якщо зробите ще гуманніше - припините ловлю, дасте їжу, воду, він сам все зрозуміє, що тут не місце і мирно піде геть.

Але щур – не людина.!

Навпаки, починає переміщатися спокійно, вишукуючи, що тут йому треба, присвоюючи собі та залишаючи смердючий послід.

Така поведінка щура – "Жага до агресії", тобто не керована розумом, а тільки інстинктами.

А поведінка стомленої від безуспішності людини – "Фрустрація".

Але проблема не в назві, а в тому, що такий стан обох, і щура і людини, має наслідки!

При агресії у щура завжди поганий кінець: або аутизм, або залежність (наркотики, алкоголь), або суїцид. Усе це призводить до загибелі агресора – автоагресії.

Але, при фрустрації у людини є два варіанти.

1й (поганий) коли настає виснаження та депресія, байдужість навіть до самої себе, поступки, програші.

Але 2й (хороший) - коли фрустрація стає джерелом емоційного та інтелектуального пориву та нових яскравих досягнень, про які раніше людина і не здогадувалася.

Як приклад, приймає рішення: закрити вікна та двері, не даючи щуру можливості піти, розкидати отруту або пустити отруйний газ у кімнату. Тобто відмовитися від гуманізму – умовлянь, роз'яснень та угод. Вбити агресора назавжди і потім перебудувати будинок так, щоб ніякий щур у майбутньому не міг у нього зайти.

Тому з агресором - Путіним, який прийшов до Вас у будинок немає і не може бути основ для ведення переговорів: він або сам іде, або знищується.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти