Що означають ці обстріли наших цивільних об'єктів

16 грудня 2022, 14:11
Мені здається, що всі ці обстріли наших цивільних об'єктів - не стратегія. І навіть не тактика. Це істерика.
1671186869-6123.jpg
Сазонов розповів, що означають ці обстріли наших цивільних об'єктів / ДСНС України

Я, звичайно, не військовий експерт. Бо експерт на громадянці, ставши військовим, не перетворюється автоматично на військового експерта. Але свої п'ять копійок не можу не вставити.

Мені здається, що всі ці обстріли наших цивільних об'єктів - не стратегія. І навіть не тактика. Це істерика.

Вибачте за порівняння, але дуже схоже на дружину, яка б'є тарілки і кричить на чоловіка. Дізнавшись, що він не переспав зі співробітницею на корпоративі, а у нього на стороні тривалий і серйозний роман.

відео дня

Це, природно, шок, але!

Отже, були допущені помилки.

Набагато раніше.

Чи то при виборі супутника життя, то чи в процесі відносин. Ці помилки потрібно визнати і визначитися – як їх виправити.

Розлучення, перегляд формату відносин, щось інше. А можна кричати "Ти мені все життя зіпсував!" І бити посуд. Емоційна реакція зрозуміла, але крім роздратування ніякого ефекту не дасть. Ну, дивлячись на це чоловік не схопиться за голову зі словами "що я наробив, я тільки тепер зрозумів, що люблю тільки тебе!"

Істерика і психи неефективні. Як і жбурляння ракетами. Просто емоційна реакція від злості і безсилля. Причому не тільки у Путіна. Я впевнений, що саме такий емоційний стан у більшості росіян.

Виняток - тільки хороші росіяни. Скоро хороших росіян буде 100 тисяч. ЗСУ не психологи, звичайно, але трохи виправляють ситуацію…

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти