Що відбувається з Польщею

22 вересня 2023, 09:05
15 жовтня в Польщі вибори. Правляча партія Право і Справедливість опирається на сільський електорат, для якого аграрне питання є ключовим.
Украина и Польша
Чому Польща посварилася з Україною / Коллаж Главред, фото pixabay

Що відбувається з Польщею? Насправді нічого. Правильне питання, що відбувається з нами? І ось чому.

15 жовтня в Польщі вибори. Правляча партія Право і Справедливість опирається на сільський електорат, для якого аграрне питання є ключовим. Тому грубо кажучи, провладна партія просто веде виборчу кампанію і бореться з нашим зерном в рекламних цілях. Скоріше за все після 15 жовтня ця тема зникне і все налагодиться в робочих питаннях.

відео дня

Але якого біса у нас реагують на політичну рекламу в Польщі, і ставлять їх владу в позицію практичного реагування - я не розумію. Ми самі собі відрізаємо можливість вийти з цього. По-розумному треба висловити стурбованість, дочекатись 15 жовтня, і тоді врегулювати питання з зерном. Але ж це по-розумному.

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти