Що Путін зібрався провернути в Україні до 9 травня

6 квітня 2022, 06:37
Харків – це скоріше білий слон, придуманий Кремлем як мета для відволікання уваги.
Росії буде складно взяти Харків
Плани щодо південного сходу України Росія має намір реалізувати до 9 травня / Телеграм-канал Pravda Gerashchenko

Очевидно, що мета фюрера – закріпити до 9 травня свої успіхи на півдні, утримати Херсон, захопити Маріуполь, залишити за собою сухопутний коридор до Криму. Харків – це скоріше білий слон, придуманий як мета для відволікання уваги. Захопити Харків складно.

До всіх цих планів потрібно ставитися спокійно. Війна на їхній реалізації аж ніяк не закінчиться.

Закінчення активної фази бойових дій не призведе до зупинки українських військ, так само як і планів Росії відновити військові дії для захоплення всієї України.

відео дня

Проблеми і завдання Росії і України – різні.

Ворогові потрібен час для проведення мобілізації, формування резервів в умовах деморалізації, боротьби з нацзрадниками і повної фашизації суспільства. Цього часу у них немає, і резервів теж немає. В армію можна призвати тільки дуже недалеких і вкрай малозабезпечених людей. Велика кількість військ реально виведена з ладу.

Ті, хто найбільше раділи заходу "визволителів" на територію Станиці Луганської, призвані першими і воювати. Тобто виконувати бойові завдання в якості гарматного м'яса. А цього майже ніхто не хоче, тому мужики, раніше одурманені роспропагандою, починають швидко тверезіти і розбігатися від окупантів по лісах. Одна справа – бажати перемоги своїй фашистській державі, інша справа – особисто брати зброю в руки і йти у справжній бій, ніколи не маючи такого досвіду, без особливої мотивації. Тому перше, що роблять мобілізовані – гинуть, друге – здаються в полон. Це і є основний рейтинг їхніх реальних успіхів.

читайте такожЗрівняти з землею Дніпро і повернутися для штурму Києва: який подальший план Росії

Нашій державі потрібен час, щоб забезпечити і укомплектувати резерви, вибудувати надійні лінії оборони, щоб не допустити раптового прориву ворогів там, звідки їх уже вигнали. Забезпечення сотень тисяч бійців – завдання масштабне. Навіть стрілецька зброя, боєкомплекти, форма, бронежилети, аптечки – наші солдати повинні бути забезпечені і готові. Кидати в бій навіть найбільш охочих без належної підготовки і забезпечення – не можна. Нашим військам потрібно тримати голову холодною і забезпечити тили.

Плюс оперативне відновлення економіки, яке включає в себе проведення посівної, відновлення паливних можливостей, переведення економіки на повноцінні військові рейки.

Потрібна певна зачистка внутрішніх ворогів – шпигунів і диверсантів. Навіть у різних високих кабінетах. Прокурор у Миколаєві підтверджує.

читайте такожУ Росії влада затріщала по швах: як війна в Україні запустила руйнування режиму Путіна

Це все великі завдання.

Потрібно набратися терпіння і проявляти максимальну довіру до Збройних сил. Ніякі наші задуми не повинні взагалі бути предметом обговорення. Застосовувати себе необхідно розумно. Інформаційний фронт, територіальна оборона, економіка і бізнес – у цивільних багато своїх завдань.

Микола Фельдман, журналіст

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти