Що трапилось з Макроном та Францією

21 березня 2024, 06:10
Бо кожна успішна нація любить тільки себе, дружить за гроші та через необхідність. Час це раз і назавжди запам'ятати.
Що трапилось з Макроном та Францією
Макрон, Зеленський та Шольц / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, Офіс президента

З приводу захоплень Макроном тощо.

Коли чуємо слова підтримки з вуст різних західних ( чи не західних лідерів) не потрібно захоплюватись та шукати нових "братів", "друзів". Треба вчергове дякувати нашій Армії та народу.

Якби не було відчайдушного опору українців, то ніхто б не підтримував. Ну, звісно були б чергові "охання" та "ахання" з приводу порушення "демократичних норм", "звірств", роздача гуманітарки у таборах біженців, а потім поїздки до Москви та ведення "business as usual". Через пару років всі б швидко все забули.

відео дня

Бо кожна успішна нація любить тільки себе, дружить за гроші та через необхідність. Час це раз і назавжди запам'ятати. Та дарувати емоції, любов, захоплення тільки своєму народові та Армії.

Все інше це похідне. Сьогодні Франція смілива як ніколи не було ( за дивним збігом обставин, коли Україна почала системно нищити російські НПЗ), а два роки тому ще на початку вторгнення той самий Макрон вмовляв українців здатися разом з Шольцем та Драгі. Це не добре та не погано. Так побудований світ. Вірять у "мисливців" та їм допомагають. "Жертвам" ні.

Коли у України будуть тисячі ракети дальністю 1500-2000, десятки тисяч дронів власного виробництва такої ж дальності та багато чого іншого багато хто різко захоче з нами дружити. Навіть хтось буде називати нас "братами". Бо з сильними хочуть дружити та в них готові інвестувати.

Але навіть у такій ситуації українці повинні любити та цінувати тільки себе. Тоді у нас все буде гаразд.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти