Що упускає світ, обираючи американцям "правильного" президента

14 липня 2024, 08:52
453
Так, вибори президента наймогутнішої світової держави безумовно важливі. Від їхніх результатів залежить і світова безпека зокрема.
Джо Байден
Джо Байден переплутав прізвища Зеленського і Путіна / Колаж: Главред, фото: скріншот відео CNN

Ювілейний саміт НАТО, що завершився у Вашингтоні, очікувано не приніс жодних проривних рішень для України в питаннях членства. Хоча і зовсім невдалим для Києва його не можна назвати - було оголошено рішення про посилення ППО країни, подальшу військову підтримку, підписано документи з певними зобов'язаннями допомагати в захисті від російської агресії.

Але примітним є зміщення фокусу уваги. ЗМІ та експерти одразу ж кинулися захоплено обговорювати застереження Джо Байдена, а зовсім не постійні бомбардування України, загрозу східному флангу НАТО, не військове посилення РФ і всієї "осі зла", про яке безперестанку говорять військові фахівці.

відео дня

Так, вибори президента наймогутнішої світової держави безумовно важливі. Від їхніх результатів залежить і світова безпека зокрема. Але важливо не випустити з уваги і більш практичні речі, "вибираючи" всім світом американцям "правильного" президента.

Хто такий Леонід Невзлін

Леонід Невзлін - російсько-ізраїльський підприємець і громадський діяч, один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС". Російським судом заочно засуджений до довічного ув'язнення. Після повномасштабного вторгнення підтримав Україну і виступає з критикою режиму Путіна, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти