Що ви знаєте про москвичів?

12 серпня 2023, 06:10
Москвичі ненавидять українців, білорусів та інших народів лютою ненавистю.
Москва, РФ
У Москві москвичам завжди всі зобов'язані / Колаж Главред, фото pixabay

Чому ви з ними ніколи не домовитеся

Що ви знаєте про москвичів? Так, практично нічого.

Тільки той, хто тривалий час жив у Москві, працював і бував у коридорах влади, спілкувався з москвичами, може систематизувати і передати ставлення москвичів до основних нагальних питань. Щоб зрозуміти, що з москвичами неможливо домовитися в принципі, потрібно мати чітке уявлення про систему цінностей, в якій ментально перебувають москвичі.

відео дня

Мій досвід проживання в Москві, роботи в органах влади і в провладних структурах, дав мені можливість змоделювати розуміння москвичів навколишнього їх світу.

Звичайно, я не зміг пізнати всі лукавства москвичів, коли жив у Москві, але продовжую пізнавати їх разом з вами вже дистанційно.

Які цінності москвичів?

1. У Москві москвичам завжди всі зобов'язані, адже вони апріорі вважають себе кастою недоторканних.

2. До росіян, москвичі ставляться з особливою гидливістю. Навіть в службових контактах намагаються з ними якомога менше говорити і фізично до них торкатися. Хто такий російський в розумінні москвича? Раб, лох, терпила, гидота, заздрісник банкетів москвичів, а отже, ворог.

3. Як москвичі ставляться один до одного? Приблизно так, як я вловлював розмови двох на 1-й погляд равностатусних москвичів:

- На моєму авто - мигалка, а на твоєму її немає – значить, ти лох.

- У мене є припис на транспорт (документ оперативного прикриття, що забороняє перевірку документів і огляд автомобіля), а у тебе його немає, – значить, ти лох.

- У мене є пропуск в Кремль, а у тебе його немає, – значить, ти лох.

Ті москвичі, які не мають службових автомобілів, на них дивляться як на блаженних.

Серійний вбивця, садист і терорист Пригожин не просто так злякався, що йому деактивували автомобільний пропуск в Кремль і контакти з високопоставленими чиновниками путінської адміністрації. Для нього це схоже на переведення в нижчу касту "знедолених". Саме цей факт став однією з підстав для "пригожинського заколоту".

Адже москвичі прекрасно знають, що в основі збереження і збільшення їх багатств лежить влада, і путінська система. У Москві влада завжди породжує власність і її забезпечує.

Москвичі ведуть боротьбу між собою, це складна підкилимна боротьба, незрозуміла всім іншим, всередині путінської системи за продовження і збільшення свого банкету.

Москва - столиця імперії зла. Москва - антицивілізація, екзистенційний ворог Західної та інших навколо неї цивілізацій.

Тому всі військові і силові структури, там користуються престижем і популярністю серед москвичів. Вони є суть, сенс і основа існування Московії. Коли Вам говорять протилежне, вас дезінформують!

А хто такий в розумінні москвичів "корінний москвич"? Це той, хто грунтовно вкоренився у владі. Це особа, що охороняється ФСО, як правило, займає вище становище в системі влади.

4. Москвичі і права людини!

Москвичу чуже таке поняття як "права людини".

- Які ще такі права людини? - скаже вам в таємниці москвич. Мене ці права не стосуються. Є тільки моє право на владу і участь у владному банкеті.

Жадібні, корисливі, злі, підлі, ненавидять все навколишнє лютою ненавистю, – такі середньостатистичні москвичі.

Адже сенс існування Москви, це нескінченний шлях великої підлості, що є продовженням ординського шляху. Москва - велика підлість. Москва - фактична наступниця східних варварів і тиранів.

В умовах, коли витрати на війну проти України, є основним джерелом витрати Московії, у москвичів як і раніше маса грошей, в середньому, вони доларові мільйонери. А санкції як ии знаєте, діряві, і діють далеко не в повній мірі.

5. Яке ставлення москвичів до Навального, Кацу, Шульман і до іншої псевдоліберальної тусовці?

- Фріки, лошари, слабаки. Взагалі, ніхто. І правильно режим зробив, що їх "опустив" і "опетушив", – приблизно так вважають більшість москвичів.

Часткове визнання Заходом цих осіб як представників "російської опозиції", є грубою помилкою, оскільки вони не представляють більшості і сил, що мають в Московії реальну владу. Це просто божевільна дурість, що полягає в створенні ілюзії, нібито імперія зла може коли-небудь стати демократичною державою. Через нерозуміння цієї істини, відбувається вже більше 20-ти років продовження агонії свого ворога - імперії зла з боку Заходу.

6. А яке ставлення москвичів до тих, кого демонструють на українських та інших західних телеканалах під легендою "хороших росіян"?

Ще в 2010 році, я дав їм визначення: "юридично нікчемна політична мошкара". Лохи і шістки москвичів, якими москвичі просто гребують і яких відверто зневажають.

- Якщо ти не добув мільйон доларів, у тебе немає посади у федеральному органі влади і імунітету від кримінального переслідування, значить ти ніхто, – саме так думають москвичі.

Навальністи, т.зв. "хороші росіяни", московські ліберали, це виняток з більшості. Вони ні в якому разі не представляють більшість "глибинарій". Бо вони не при владі, а посаджені, загнані "під плінтус", або вигнані з Московії.

Крім того, москвичі з ФСБ, Слідчого комітету і МВС скажуть: Ну і добре, що в Московії такі репресивні закони, посадимо ми їх для плану, і забезпечимо собі кар'єрне зростання.

Тому, ніколи демократичним шляхом ніякі Навальністи, т.зв. "хороші росіяни", московські ліберали та ін., не прийдуть до влади в Московії. А деякі з них - як некомерційні, так і комерційні корисні ідіоти Москви (відверто приплачені агенти!).

7. Ставлення москвичів до заходу. На Заході добре, безпечно і ситно. Потрібно купувати тут нерухомість, щоб звалити сюди на пенсію. Та й дітей своїх, дружин і коханок потрібно відправляти на захід. Але самі західники - слабаки і лохи, вони дурні, ми їх за це ненавидимо і обов'язково "зробимо".

8. Ставлення москвичів до війни проти України і заходу. Точно таке ж, як і в роспропаганді. Роспропаганда вміло транслює ставлення москвичів до навколишнього світу. Четверта світова гібридна війна проти України і заходу розглядається москвичами як психологічний бонус, демонстрація впливу, сили і отримання задоволення від страждань мирних жителів України, і захоплення чужих територій.

Москвичі ненавидять українців, білорусів та інших народів лютою ненавистю. Так зокрема, москвичі вважають білорусів дебільними (так називали їх співробітники управління зовнішньої політики Адміністрації президента РФ в Кремлі і на старій площі) за те, що вони не хочуть вважати себе росіянами і окупувати себе Московією у вигляді 8-го федерального округу. Втім, москвичі ненавидять всі народи, чиї країни розташовані вздовж кордонів РФ. Адже Москва, це нескінченне продукування ненависті до всього їй чужому і непідконтрольному.

А решту колективного заходу москвичі ненавидять за відсутність у Заходу опору їх агресії проти Заходу. Пасивне (віктимне!) поведінка заходу розпалює у москвичів агресивні апетити.

Будь-які переговори з Москвою до її поразки, – туман війни, прикриття триваючої і майбутніх воєн.

Москвичі - носії фашистської і садистської ідеологій, вони - джерела фашизму і садизму. А фашизм і садизм історично зживаються тільки контрсилою.

Так званий "розкол еліт" може проявитися після чергової тактичної поразки Москви в Україні. Вони потім знайдуть собі іншого плешівца і знову об'єднаються навколо нього.

Росія країна одного міста - Москви. Щоб припинити війну, потрібно крім інших місць на території агресора, систематично наносити масовані ракетні удари по Москві.

Потрібно формувати у свідомості москвичів стійке розуміння того, що українські ракети і безпілотники ніколи не закінчаться.

Потрібно домагатися того, щоб москвичі пережили всі тяготи і позбавлення війни, як жителі Чернігова, Харкова, Маріуполя та інших українських міст. Бомбити, бомбити і ще раз бомбити Москву, – в 1-у чергу центри прийняття рішень і військового управління, силові структури, склади, підстанції і все інше.

Потрібно щоб москвичі відчули на собі всі жахи і незручності війни. А поки через символічні, неповні і відверто діряві санкції, цього не відбувається.

І тільки тоді, коли агресор буде вражений в його лігві, війна закінчиться. Але ви з ними не станете домовлятися. Ви просто змусите діяти переможеного агресора в рамках міжнародного права і своїх національних інтересів.

А поки запропонуйте "хорошим росіянам" (тим, хто не на території, підконтрольній агресору!) донатити на ЗСУ та взяти участь у роботі іноземного легіону у війні проти агресора. Ось таким чином ми і перевіримо їх серйозність намірів у боротьбі з режимом і рівень підтримки з боку противників російського режиму.

Хто такий Юрій Шуліпа

Юрій Шуліпа - юрист, правозахисник, публіцист, політичний експерт. Директор Міжнародної асоціації "Інститут національної політики". У 2015 року отримав громадянство України. Є автором:
4-х науково-практичних посібників, 3-х книг і 2-х монографій.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти