Де славетна школа провокацій ФСБ?

2 березня 2023, 12:43
Вже б не вигадували нічого, а просто сказали, що укронацисти задумали щось скажене і страшне, і воно таке страшне, що ми вам навіть не скажемо.
Бранская область, провокации
Фурса прокоментував події у Брянській області РФ / скриншот

Зовсім недопрацьовують вже у ФСБ.

Ну вирішили ви повторити історію з захопленням заручників, повертаючи росіян у славні часи буремних 90-х і Будьоновська.

Вигадали українську ДРГ, в якій цілих 50 людей. Вирішили таким чином мобілізувати ваше населення. Що ж, ідея не така вже й погана. Бо добрих ідей у вас нема.

відео дня

Ну чорт забирай, вивчіть вже мат частину. У вас школа на дистанційці працює. Який в дупу шкільний автобус? Хіба можна таку лажу виробляти. Де славетна школа провокацій ФСБ. Зараз через це бардак. А хто винен? Хто погано допрацював легенду? Хто полінувався перевірити?

Рік тому почали стрибати мангустом у якись клозет дерев’яний обабіч дороги. Зараз оця лажа. Прям ображаєте своїми лажами.

Вже б не вигадували нічого, а просто сказали, що укронацисти задумали щось скажене і страшне, і воно таке страшне, що ми вам навіть не скажемо.

А то виходить що, українська ДРГ у складі 50 людей через кордон тягає ще й шкільний автобус з учнями російськомовних шкіл Чернігівщини, щоб урочисто стратити їх в селі Сушани?

Ще й село знайшли якесь дивне. Сушани. Щось дивне, нічого героїчного.

Короче, знову двійка.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти