День, коли ми визнані частиною Заходу де факто

30 вересня 2022, 20:12
Путінську РФ роззброять і денацифікують Захід разом зі Сходом - Індією і Китаєм, які відмовилися від маніяка на зустрічі в Самарканді.
Зеленський, Шмигаль, Стефанчук
Зеленський, Шмигаль, Стефанчук після підписання заявки на членство в НАТО / Офіс Президента

Захід довгий час спав, дозволяючи Путіну біснуватися. Чесно кажучи, всі ці вісім років я перебував у серйозному скепсисі щодо здатності Заходу повернутися до цінностей замість зручностей.

Путін послідовно розбещував і експлуатував не тільки власне населення, а й Захід, прагнучи не просто змусити їх проводити аморальну політику, а й повністю позбутися моралі.

І все ж - Захід воскрес.

відео дня

Захід обрав цінності замість розбещення і навіть загроза ядерної зброї і (о, жах) прямих бойових дій проти РФ, ідея яких ще кілька місяців тому сприймалася, як щось жахливо неприйнятне, сьогодні не просто дискутується спокійно - стала частиною планування і попередження.

Захід воскрес - і це дає величезну надію всьому людству.

Путінську РФ роззброять і денацифікують Захід разом зі Сходом - Індією і Китаєм, які відмовилися від маніяка на зустрічі в Самарканді.

ООН чекає переформатування, світ - зміна світопорядку, з виникненням кооперативного управління розвитком цивілізації - без чорної діри у вигляді згнилої імперії.

Подій такого історичного масштабу не було, принаймні років сто, якщо не більше. Так що можна вважати, що не тільки Захід воскрес - світ воскрес.

А воскрес він на крові української піхоти.

Солдатів і народу.

Саме наша стійкість - незважаючи на те, що світ нас фактично спочатку списав, змінила весь хід світової історії і повела розвиток світової цивілізації зовсім іншим шляхом - шляхом світла і перспективи.

Це зробили українці - ми з вами, всі разом. Сьогодні - день, коли Україна повертається на свою духовну батьківщину - Захід. Ніяких більше буферних або сірих зон.

Ми не просто повертаємося, ми повертаємося моральним авторитетом і найбільшим донором безпеки. У новому світопорядку ми займемо (займаємо) найважливіше місце, бо нам адмініструвати від Заходу весь постросійський простір, а Східна Європа стає україноцентричною.

Зовнішні завдання перед нами великі, один з головних викликів для нас - підтягнути нашу внутрішню здатність їх вирішувати: перебудувати економіку, подолати корупцію, створити більш ефективні форми управління, забезпечити єдність влади і народу з ключових питань розвитку.

Ми переможемо. Ми всі ці завдання вирішимо. Українці своїми плечима, своїми тілами втримали ворота в майбутнє - в нове, краще, світле майбутнє для всього світу.

Великий день. Грандіозний день. 30 вересня буде вважатися одним з видатних днів світової історії. І це свято кожного з нас особисто.

І всіх разом. Всіх людей доброї волі, і світу, спрямованого до блага.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти