Дешевий торговець хот-догами втратив довіру верховного тіла Росії

11 лютого 2023, 19:20
Пригожин втратив монополію з безмежного вербування зеків і не здатний зараз компенсувати втрати підрозділу ПВК "Вагнер".
Євген Пригожин
Євген Пригожин втратив довіру верховного тіла Росії, каже Коваленко / скрін

Чому вербування зеків у ПВК "Вагнер" зводиться на гальма.

Для того, щоб повністю розкласти саму ситуацію та історію з вербуванням зеків, варто повернутися в першу половину 2022 року - самий початок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Як ви пам'ятаєте, тоді у всіх на слуху були кадировці, а про ПВК "Вагнер" ніхто не чув, хоча вони так само брали участь у бойових діях і куди більш активно, ніж тікток війська почесного козлолюба Чечні. А все чому?

відео дня

А все тому, що на той момент кадирки були головною пропагандистською страшилкою. Їх бояться середньостатистичні росіяни, а тому з них робили авангард наступу, таких собі, непереможних суперсолдатів, яких вбити не можна... Ну, для росіян вони може і були такими, а для ССО ЗСУ - просто м'ясо.

Опинившись абсолютно марними в бою, бо козлолюби не воїни, і годяться тільки для мародерства, знущань з цивільного населення і полонених, а так само як елемент загороджувальних загонів, вони пішли в небуття, звільняючи майданчик для "вагнерівців". Але на той момент їхній кістяк в Україні був перебитий.

Євген Пригожин, маючи доступ до тіла, переконує Путіна в тому, що його біомаса може ефективніше вирішувати завдання в зоні БД, ніж регуляри, й отримує від президента рф монополію на проведення операції в секторі Бахмута, а так само повний доступ до виправних колоній для вербування.

Але, є нюанс і не один.

Перший нюанс в тому, що сарафанне радіо серед зеків працює куди ефективніше, ніж серед російських ЗМІ. Зараз британська розвідка пише про те, що в російських в'язницях дізналися про втрати "вагнерівців". Смішно. У російських в'язницях про них знали, коли Мі-6 чай заварювали.

Другий нюанс - за злодійськими законами участь у війні - це ганьба і зниження статусу. Фактично, зек, який йде на війну, ну як пояснити, він практично як опущений. Його на зоні можуть побити і навіть убити і за це не понести покарання від братви. Та й на волі аналогічно.

Тобто, скажімо так, хоча звучить дуже дивно, ті зеки, які дорожать своєю репутацією в злодійському світі, на війну ніколи не підуть, навіть з примусу, тому, що покарання від братви набагато страшніше за побої від вертухаїв. І зараз криза набору кадрів саме через зменшення готових так ризикувати.

Третій нюанс - зниження статусу самого Пригожина. На сьогоднішній день Пригожин, після краху під Соледаром, втратив довіру верховного тіла Росії і як наслідок - втратив монополію під Бахмутом. Зараз бахмутською операцією повністю керує десантура.

Пригожин втратив монополію і з безмежного вербування зеків у виправних колоніях і не здатний зараз компенсувати втрати підрозділу ПВК "Вагнер", які десантура продовжує застосовувати в якості живого м'яса і загороджувальних щитів, в ході штурмових операцій.

Так, Пригожин зараз намагається привертати до себе увагу різного роду піар-акціями, це він вміє. Але коли він говорить про 10 млн американців, готових вступити в ПВК "Вагнер", або викликає Зеленського на дуель на винищувачі, або стверджує про план виходу до Ла-Маншу - це все балаканина.

Пригожин - це дешевий і нікчемний чесало, торговець хот-догами, якому фартануло, але який, злетівши, не помічає, як стрімко опускається. Підвищена увага до його особистості обумовлена виключно рівнем його балаканини в медійному просторі, без інших якостей, особливо як командувача.

І зараз ми можемо з вами спостерігати саме процес заходу зірки цього балакуна. Ось тільки він натяків "долі" не розуміє і продовжує свою агресивну піар-кампанію, яка для нього може завершитися не найкращим чином. Адже він вже дратує не тільки мо рф, але і своїх покровителів на Луб'янці.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти