Диктатури завдають удару, поки Захід грає в політику

21 жовтня 2024, 09:11
193
Диктатури розуміють тільки мову сили. Коли вони чують махрове, нерішуче лепетання, вони завдають удару.
Остін Ллойд
Ллойд Остін / фото: скріншот з відео

Національна розвідувальна служба Південної Кореї опублікувала супутникові знімки, на яких фіксується перекидання армії КНДР до Росії. Північна Корея готова направити близько 12 000 військовослужбовців до Росії, 1500 з них були верифіковані під Владивостоком.

Міністр оборони США заявив, що не може підтвердити повідомлення про те, що Північна Корея відправила війська в Росію для участі у війні проти України...

Що?

відео дня

У міністра оборони США, під кінець його каденції, занадто багато зашкварів. Досі ріже пам'ять його "Не бийте по російських НПЗ", до нинішнього нарочитого заперечення очевидного. Хоче піти на пенсію, не поклавши на себе тягар відповідальності за ухвалення важких, але правильних рішень?

Вантаж відповідальності, часом, за неприйняте правильне рішення, часом, набагато важчий за непопулярні, але правильні рішення. Очевидно, що для Білого Дому і Пентагону важливіше зараз пройти внутрішньополітичний цикл з 2024 на 2025-й рік із передачею відповідальності наступному керівництву країни.

Схожа внутрішньополітична ситуація мала місце бути з кінця 2023-го на початок 2024-го, коли першу хвилю великого наступу російських окупантів Україна зустрічала без допомоги зі США.

Сучасний Західний світ надто загрався в політику, з густою пінкою з толерантності та гіпертрофованої виваженості, продуманості кроків. А часом і просто - апатії. Диктатури розуміють тільки мову сили. Коли вони чують махрове, нерішуче лепетання, вони завдають удару.

Поки що в Західному світі рішучі заяви роблять здебільшого ті, хто не ухвалює остаточних рішень. Але, хто, як не дивно, на відміну від США, перебуває в зоні підвищеного ризику.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив". Провідний експерт Українського центру дослідження проблем безпеки. Український політичний та економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти