Для нас існує тільки один спосіб досягнути миру

28 листопада 2023, 08:10
Переговори можуть бути тільки тоді, коли путін зрозуміє, що він ніколи в нас не виграє військовим шляхом!
Для нас існує тільки один спосіб досягнути миру
Путін та війна в Україні / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, ua.depositphotos.com

Хто вам сказав, що з путіним можна про щось домовитись? Хто вам сказав, що путін виконає домовленості, навіть якщо ви з ним домовитесь? Невже вам відшибло пам’ять чому путін на нас напав? Бо він хоче знищити нас, і поділити Європу на зони впливу.

Ви забули чому тоді росіяни вели переговори в березні? Бо їхні війська знаходились в повній жопі. І всі ці розмови ніби відмова від НАТО щось би змінила - це був чистий блеф.

відео дня

Сам путін більше не вірить в домовленості, оскільки вважає, що у всіх домовленостях його кинули. Кинув Захід в питаннях розширення НАТО, кинула Україна в питаннях Мінських домовленостей. Тому коли путін пропонує переговори - він має зовсім інші цілі: перегрупуватись, передихнути, мобілізувати ресурси. Як тільки це буде зроблено - він піде далі, бо його мета знищити Україну.

Тому для нас існує тільки один спосіб досягнути миру - відбити йому бажання воювати. Переговори можуть бути тільки тоді, коли путін зрозуміє, що він ніколи в нас не виграє військовим шляхом! Все решта, це розові фантазії. І ці фантазії будуть дуже дорого нам коштувати. Всього два дня назад ми вшановували пам’ять загиблих від Голодомору. Ви далі думаєте, що треба просто відмовитись воювати і росіяни підуть???

Всі хто тут кричить - не дати чоловіків в топку, не розуміють простої істини: ми, українські чоловіки, будемо в топці або в ЗСУ, або нас будуть вбивати і гвалтувати на наших очах жінок і дітей у нас вдома! Або нас мобілізують росіяни і поженуть на когось ще. Знаєте скільки вони мобілізували проти нас наших же українців Донбасу і Криму - більше 70 тисяч. Там теж думали, що добре, щоб росія прийшла. Вам вже відшибло в пам’яті, що вони роблять на окупованих територіях???

Якщо в нас не буде армії, готової битись - не буде ніякого миру! І навпаки, якщо ми зараз зберемося, почнемо виробляти зброю, мобілізуємося - він швидче зрозуміє, що шансів на перемогу в нього не має. І тільки тоді можна починати домовлятись. Я не кричу про кордони 91 року, і не кричу про наступ, але я кричу про сильну армію, як єдину запоруку можливого миру. Зараз у нас на порядку денному питання оборони, а не наступів!

Це простий закон фізики - якщо ви слабкий, ніхто з вами нічого не буде домовлятись і вирішувати!

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти